Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τον Τραμπ δεν θα τον ξανακρύψεις, τον Τραμπ! [vid]

Τον Τραμπ δεν θα τον ξανακρύψεις, τον Τραμπ! [vid]

Δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε “κίνηση καλωσορίσματος”. Ο Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται να σπρώχνει από τον δρόμο του τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου, Ντούσκο Μάρκοβιτς, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου οι ηγέτες των χωρών – μελών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, οδηγούνται για την “οικογενειακή” φωτογραφία.

Η αμήχανη στιγμή μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του ηγέτη του Μαυροβουνίου – το οποίο γίνεται και επίσημα μέλος του ΝΑΤΟ στις 5 Ιουνίου – καταγράφηκε κατά τον εορτασμό για την μεταφορά του αρχηγείου του ΝΑΤΟ από την βελγική κυβέρνηση.

Καθώς οι ηγέτες των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ οδηγούνται για την “οικογενειακή” φωτογραφία, ο Τραμπ προσεγγίζει τον Μάρκοβιτς από πίσω και καθώς τον φτάνει τον παραμερίζει με το χέρι του. Αφού φτιάχνει το σακάκι του, ο Τραμπ ξεκινά κουβέντα με την Λιθουανή πρόεδρο.

Το επεισόδιο προέκυψε μετά από ομιλία του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος σημείωσε πως το ΝΑΤΟ πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με την τρομοκρατία αλλά και πως “τα έθνη οφείλουν πολλά χρήματα” για την άμυνα τους.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε