Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τραγωδία! Έκαψε ζωντανά τα ανήλικα παιδιά του

Τραγωδία! Έκαψε ζωντανά τα ανήλικα παιδιά του

Φριχτό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο αγοράκι και ένα 6χρονο κοριτσάκι όταν ο πατέρας τους πυρπόλησε το σπίτι τους και διέφυγε. Βρέθηκε αργότερα σοβαρά τραυματισμένος σε ένα καμένο αυτοκίνητο.

Οι αρχές δεν αναζητούν άλλο δράστη για την πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε ένα 8χρονο αγόρι και ένα 6χρονο κορίτσι. “Ο δράστης νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο”, σχολίασε ο ερευνητής Martin Slevin.

Οι γείτονες έβγαλαν τα δύο μικρά παιδιά από το φλεγόμενο σπίτι και άρχισαν να τους κάνουν ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσουν οι διασώστες. Ο Adam Adkins είδε τη μητέρα να ουρλιάζει ενώ είχε σκύψει πάνω από τα άψυχα σώματα των δύο παιδιών.

“Κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα τα δύο παιδιά ξαπλωμένα στο γρασίσι. Η μητέρα τους θρηνούσε από πάνω τους. Είναι τρομερό”. Τα δύο μικρά παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσαν να σωθούν. Ήταν γείτονες που κατάφεραν να βγάλουν τα δύο μικρά παιδιά από το φλεγόμενο σπίτι και προσπάθησαν να τους δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

“Οι κραυγές της μητέρας ήταν τρομακτικές. Σαν να θρηνούσε”, δήλωσε ο 66χρονος Lashman Sehmar. “Ήταν σε κατάσταση σοκ. Ποτέ δεν έχω ακούσει τέτοια κραυγή. Μπορώ να την ακούσω και τώρα. Οι γείτονες προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν αλλά συνέχιζε να ουρλιάζει. Είδα τα δύο παιδιά ξαπλωμένα στο γρασίδι”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε