Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βίασαν και πέταξαν στη θάλασσα φοιτήτρια; Θρίλερ με την εξαφάνιση

Βίασαν και πέταξαν στη θάλασσα φοιτήτρια; Θρίλερ με την εξαφάνιση

Η οικογένεια της 24χρονης Rebecca Coriam, που εξαφανίστηκε από σκάφος της Disney Wonder πριν από 6 χρόνια, φοβάται πως έπεσε θύμα βιασμού και την πέταξαν στη θάλασσα.

Η Rebecca Coriam πρόσεχε παιδιά σε κρουαζιερόπλοιο της Disney Wonder όταν εξαφανίστηκε ενώ έπλεαν κοντά στο Puerto Vallarta στο Μεξικό, με την Disney να υποστηρίζει πως παρασύρθηκε από τεράστιο κύμα.

Η απάντηση της εταιρείας απορρίφθηκε από πολιτικούς αλλά και την οικογένεια της 24χρονης φοιτήτριας που υποψιάζεται ότι δολοφονήθηκε μετά από τον βιασμό της. Η θεωρία της εταιρείας καταδικάστηκε ως “αποτρόπαιη” από βουλευτές, καθώς δεν καταγράφονταν θυελλώδεις θάλασσες την ημέρα εξαφάνισής της.

Οι γονείς της Mike και Ann Coriam είναι πεπεισμένοι ότι έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονήθκε. Τα ονόματα των πιθανών υπόπτων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, είναι γνωστά στους ιδιωτικούς ερευνητές. Δύο από τους καλύτερους φίλους της 24χρονης επισκέφθηκαν τους γονείς της μετά την εξαφάνισή της και υποστηρίζουν πως τους είπαν ότι άκουσαν φωνές βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης ενώ βρίσκονταν στο κρουαζιερόπλοιο.

“Ζητάμε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να διεξάγει έρευνα σχετικά με την εξαφάνιση της Rebecca αλλά και μια έρευνα για το τι δεν έκαναν οι αρχές στις Μπαχάμες”, τονίζεται σε ανακοίνωση της οικογένειας της αγνοούμενης Rebecca.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε