Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Το αφεντικό τρελάθηκε! Οίκος ανοχής προσφέρει δωρεάν σεξ!

ΦΩΤΟ ΑΠΟ facebook
ΦΩΤΟ ΑΠΟ facebook

Ο ιδιοκτήτης ενός οίκου ανοχής στην Αυστρία αποφάσισε να προσφέρει στους πελάτες του δωρεάν σεξ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ως ένδειξη διαμαρτυρίας γι’ αυτό που ο ίδιος θεωρεί τιμωρητική φορολογία.

“Δεν πληρώνουμε άλλους φόρους. Δωρεάν Είσοδος! Δωρεάν Ποτά! Δωρεάν Σεξ!” αναφέρει στον σάιτ του ο οίκος ανοχής Pascha, που βρίσκεται στην πόλη Ζάλτσμπουργκ.

Μια γυναίκα που απάντουσε στο τηλέφωνο του οίκου δεχόμενη δεκάδες τηλεφωνήματα για προφανείς λόγους, είπε πως δεν πρόκειται για κάποιο αστείο αλλά πραγματικότητα.

Η εφημερίδα Oesterreich δημοσίευσε μια φωτογραφία ανδρών που έκαναν ουρά έξω από τον οίκο ανοχής για να επωφεληθούν από αυτή την ασυνήθιστη προσφορά!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής Χέρμαν Μίλερ δήλωσε ότι θα προσφέρει από την τσέπη του στις εκδιδόμενες γυναίκες το ποσό των 10.000 ευρώ το μήνα που θα χάσουν.

Ο Μίλερ, ο οποίος διαθέτει οίκους ανοχής σε άλλες τέσσερις πόλεις στη Γερμανία και την Αυστρία, έχει παραπονεθεί και παλαιότερα σε συνεντεύξεις του σε μέσα ενημέρωσης για τη φορολογία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις τις οποίες θεωρεί τιμωρητικές για τις επιχειρήσεις του.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως την τελευταία δεκαετία έχει καταβάλει σχεδόν 5 εκατ. ευρώ σε φόρους μόνο στο Ζάλτσμπουργκ.

πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε