Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο άνδρας που θα καθίσει να τον φάει ζωντανό ένα ανακόντα! (VIDEO)

Ο άνδρας που θα καθίσει να τον φάει ζωντανό ένα ανακόντα! (VIDEO)

Δεν είναι φάρσα. Δεν είναι καν δημοσιογραφική υπερβολή. Είναι πέρα για πέρα κυριολεκτικός ο τίτλος: ένας άνδρας θα καθίσει να τον φάει ζωντανό ένα φίδι ανακόντα και μάλιστα on camera!

Όλα θα γίνουν για χάρη μιας εκπομπής του Discovery Channel, που φέρει το τίτλο Eaten Alive. Ο Πολ Ροσολι, φυσιοδίφης, είναι ο άνδρας τον οποίο θα φάει ζωντανό το ανακόντα. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο άνδρας θα φοράει φυσικά ειδική στολή όταν θα… καθίσει να τον φάει ζωντανό το ανακόντα. Ήδη έχει μεταδοθεί τρέιλερ της εκπομπής, που δείχνει τον 30χρονο άνδρα να γονατίζει και να βάζει το κεφάλι του μπροστά στο φίδι.

Το “πείραμα” της εκπομπής του Discovery Channel έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από πλευράς φιλοζωικών οργανώσεων, που ήδη έχουν δημιουργήσει φόρμες για να μαζέψουν υπογραφές και να μη γίνει η εκπομπή.

Ο Πολ Ροσολι από την πλευρά του, μέσω twitter, γράφοντας πως «δεν θα έκανα ποτέ κακό σε ένα ζωντανό πλάσμα. Αλλά θα πρέπει να δείτε την εκπομπή για να δείτε τι συμβαίνει».

Πηγή: itv.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε