Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αυτοκτονία Έλενας Φραντζή: Λύνει τη σιωπή της η σύζυγος του παιδεραστή ιερέα – «Θα καταστρέψουμε την οικογένειά σας!»

Αυτοκτονία Έλενας Φραντζή: Λύνει τη σιωπή της η σύζυγος του παιδεραστή ιερέα – «Θα καταστρέψουμε την οικογένειά σας!»

Σε ζωντανή σύνδεση από την οικία τους η Πρεσβυτέρα και ο καταδικασθείς για άσεμνη επίθεση ιερέας Στυλιανός Σάββα μίλησαν για την υπόθεση στην οποία εμπλέκονται με βάσει τις καταγγελίες της θανούσας πλέον Έλενας Φραντζή.

Έκαναν λόγο για Γολγοθά, αλλά και επικείμενη Ανάσταση, ενώ η παπαδιά, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομ. Υπηρεσίας είναι υπόδικη, ανέφερε ότι διαθέτει ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία η θανούσα παραδεχόταν ότι έχει χρηματιστεί από συγκεκριμένα άτομα, ενώ είπε ότι πήγε και στην κηδεία της Έλενας και παραδέχθηκε ότι την είχε χτυπήσει κάποτε.

Από χθες ο ιερέας Στυλιανού Σάββα έχει καταγγείλει τις εις βάρος του και της οικογενείας του απειλές που δέχεται τηλεφωνικώς, ενώ παράλληλα χθες και πάλι η παπαδιά ανέφερε πως ότι η Έλενα Φραντζή είχε παραδεχθεί χρηματισμό της προκειμένου να «κάψει» τον παπά στο δικαστήριο. «Δεχθήκαμε και δεχόμαστε απειλές, γι’ αυτό κι έχουμε προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία», είπε, μεταξύ άλλων, η πρεσβυτέρα, προσθέτοντας ότι έχουν φόβους για τη ζωή τους.

Βέβαια, η Πρεσβυτέρα δεν έχει αναφερθεί στο αναντίρρητο γεγονός ότι η Έλενα ήδη σε ηλικία 10 ετών είχε και τότε προσπαθήσει να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση της από τον ιερέα, αλλά τότε απλά οι ουδείς την πίστεψε, αποδίδοντάς τα αυτά που έλεγε σε φαντασιοπληξίες ενός μικρού παιδιού. 

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις