Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δάγκωσε αστυνομικό γιατί δεν την άφησε να καταπιεί χασίς!

Δάγκωσε αστυνομικό γιατί δεν την άφησε να καταπιεί χασίς!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην Κύπρο και σύμφωνα με την αστυνομία στον αστυνομικό προκλήθηκε “πραγματική σωματική βλάβη”…

Ολα ξεκίνησαν όταν άνδρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου πήγαν σε σπίτι της περιοχής, μετά απο πληροφορία οτι ίσως εκεί κρύβονται κλοπιμαία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι μετά τη συγκατάθεση της 23χρονης ιδιοκτήτριας, βρήκαν στο καθιστικό 4 νεαρά άτομα. Εξω απο το σπίτι βρισκόταν ένας άλλος αστυνομικός ο οποίος είδε έναν απο τους νεαρούς να πετά απο το παράθυρο ένα σακουλάκι. Αμέσως ειδοποίησε τους συναδέλφους του, που ήταν μέσα στο σπίτι, οι οποίοι και συνέλαβαν έναν 21χρονο που προσπαθούσε να πετάξει ποσότητα κάνναβης.

Την ίδια ώρα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, προσπάθησε να καταπιεί ποσότητα χασίς που βρισκόταν στο δωμάτιο όπου συνελήφθη ο νεαρός φίλος της.

Η 23χρονη δεν κατάφερε να καταπιεί την ποσότητα καθώς την εμπόδισε ένας απο τους αστυνομικούς. Και τότε εκείνη, αντιδρώντας, τον δάγκωσε στο χέρι “προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη”, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Η 23χρονη συνελήφθη όπως επίσης κι άλλος ένας 24χρονος. Και οι τρείς οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα 8ήμερης κράτησης. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 52 γραμμάριων περίπου.

Διαβάστε
Βίασε 86χρονη!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε