Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η γυναικάρα με τα κόκκινα που έκανε τον Ολάντ να… “αλληθωρίσει” (ΦΩΤΟ)

Η γυναικάρα με τα κόκκινα που έκανε τον Ολάντ να… “αλληθωρίσει” (ΦΩΤΟ)

Είναι λάτρης των ωραίων γυναικών, το έχει αποδείξει περίτρανα. Ο Φρανσουά Ολάντ ποτέ δεν έκρυψε την… αδυναμία του για το ωραίο φύλλο. Και ο Τύπος έχει βρει παιχνίδι για να… παίζει, αυτό είναι γεγονός. Ο Γάλλος πρόεδρος δίνει κάθε φορά αφορμές. Όπως με την σύζυγο του προέδρου του Μεξικό.

Ο Ενρίκε Πένια Νιέτο και η Αντζέλικα Ριβέρα ήταν το τιμώμενο ζευγάρι στους εορτασμούς για την Ημέρα της Βαστίλης. Ο Φρανσουά Ολάντ περίμενε το προεδρικό ζεύγος του Μεξικού στο αεροδρόμιο, όπως άλλωστε επιτάσσει το πρωτόκολλο. Αυτά που ακολούθησαν ήταν… εκτός πρωτοκόλλου.

Η πόρτα του αεροπλάνου άνοιξε και αφού εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Μεξικό, τον ακολούθησε η εντυπωσιακή σύζυγός του. Η πρώην ηθοποιός είναι επιλέξει να φορέσει ένα στενό κατακόκκινο δαντελωτό φόρεμα. Μάλλον κανείς δεν της είχε μιλήσει για τον Φρανσουά Ολάντ.

Ο Γάλλος πρόεδρος δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τον θαυμασμό του για την Πρώτη Κυρία του Μεξικού. Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της, γελούσε μαζί της, τη φίλησε σταυρωτά και όλα αυτά μπροστά στον σύζυγό της, που διακριτικά προσπαθούσε να… έχει τον Ολάντ από κοντά!













Η σύζυγος του Μεξικανού προέδρου ήταν ηθοποιός πριν παντρευτείτ τον Νιέτο το 2010. Υπήρξε επί 14 χρόνια παντρεμένη με τον τηλεοπτικό παραγωγό Χοσέ Αλμπέρτο Κάστρο. Έπαιξε σε δημοφιλείς σαπουνόπερες και ήταν από τα πιο γνωστά ονόματα της τηλεόρασης.

Το 2007 χώρισε από τον Κάστρο. Την ίδια χρονιά, ο Νιέτο (κυβερνήτης της πόλης του Μεξικό τότε) έχασε τη γυναίκα του. Το 2008 ο Νιέτο προσέλαβε τη Ριβέρα για τη διαδημιστική εκστρατεία της προεδρίας του. Δεν άργησαν να ξεκινήσουν την ερωτική σχέση τους, που επισημοποιήθηκε με τον αρραβώνα στο Βατικανό και με το γάμο τους στην ιστορική εκκλησία της Τολούκα τον Νοέμβριο του 2011.

Κι αν βιαστείτε να σκεφτείτε πολλά και όχι καλά για τον Ολάντ, μια πληροφορία και για τον πρόεδρο του Μεξικού: Όταν στις 11 Ιανουαρίου του 2007 πέθανε η πρώτη του γυναίκα Μόνικα Πρετελίνι με την οποία είχε αποκτήσει τρια παιδιά, οι γιατροί δήλωσαν ότι υπέστη επιληπτική κρίση, που της προκάλεσε αρρυθμίες και προβλήματα στην αναπνοή. Λίγες ώρες μετά την κρίση, κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρή.
Μόνο που υπάρχουν θεωρίες… συνωμοσίας για το θάνατο της πρώτης συζύγου του Νιέτο, ακόμη και ότι είχε εμπλοκή ο ίδος ο Μεξικανός πρόεδρος.

Επίσης, ο Νιέτο έχει έναν εξώγαμο γιο με την Μαρίτσα Ντίας Ερνάντες, ο οποίος γεννήθηκε το 2005, ενώ δηλαδή ήταν παντρεμένος με την πρώτη του γυναίκα. Κατά την ίδια περίοδο, ο Νιέτο απέκτησε ακόμη ένα γιο, ο οποίος όμως πέθανε σε βρεφική ηλικία. Η ταυτότητα της μητέρας του δεύτερου εξώγαμου παιδιού του, δεν είναι γνωστή.

Φωτογραφίες: Reuters – EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε