Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Εικόνες σοκ στην Τουρκία: Πατέρας χτυπά το μόλις 3 μηνών μωράκι του

Εικόνες σοκ στην Τουρκία: Πατέρας χτυπά το μόλις 3 μηνών μωράκι του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση κακοποίησης ενός βρέφος στην Τουρκία. Βίντεο που κάνει τον γύρο των social media δείχνει τον πατέρα του να χτυπά το μόλις τριών μηνών μωράκι, ενώ αυτό ακούγεται να σπαράζει. 

Το βρέφος κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του… «πατέρα» του, όταν η μητέρα μπήκε στον δωμάτιο και το πήρε. Το παιδάκι μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο και ο πατέρας του συνελήφθη. 

Το τραγικό περιστατικό, που καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο που είχε αφήσει η μητέρα στο δωμάτιο, συνέβη – όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ – στο Γκαζιάντεπ και ο πατέρας λέγεται ότι χτύπησε το μωρό επειδή έκλαιγε.

Η Semra Goc, μητέρα του παιδιού, δήλωσε συγκλονισμένη και ότι δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί εδώ και μέρες. «Να τιμωρηθεί σκληρά και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί» δήλωσε η μητέρα του άτυχου βρέφους.

Η μητέρα βρήκε καταφύγιο στην οικογένειά της, ενώ ο Yunus Göç – πατέρας του παιδιού – υποστηρίζει ότι το μωρό έκλαιγε κάθε φορά που το έπαιρνε ο ίδιος στα χέρια του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από OPEN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις