Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φονική τιμωρία! Κάθισε πάνω σε 9χρονη και τη σκότωσε

Φονική τιμωρία! Κάθισε πάνω σε 9χρονη και τη σκότωσε

Από ασφυξία πέθανε ένα 9χρονο κοριτσάκι από τη Φλόριντα. Ξαδέρφη της κάθισε πάνω της για τιμωρία επειδή δεν ήταν φρόνιμη.

Η 64χρονη Veronica Green Posey κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης ξαδέρφης της Dericka Lindsay. Κάθισε πάνω στο κοριτσάκι για να το τιμωρήσει επειδή ήταν “εκτός ελέγχου”.

Όταν σηκώθηκε η 64χρονη γυναίκα, που το βάρος της ξεπερνούσε τα 147 κιλά, συνειδητοποίησε πως η 9χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της. Ξεκίνησε να της κάνει CPR και κάλεσε τις αρχές.

Οι αρχές συνέλαβαν δύο ακόμα μέλη της οικογένειας για παραμέληση παιδιού. Αλλά και επειδή δεν κατήγγειλαν την κακοποίηση. Οι γονείς της 9χρονης Grace Joan Smith και James Edmund Smith κάλεσαν την 64χρονη για να βοηθήσει στην πειθαρχία της Dericka.

Χτυπούσε την 9χρονη με χάρακα και μεταλλικό σωλήνα

Η Posey φέρεται να χτύπησε την 9χρονη με χάρακα και μεταλλικό σωλήνα κατά τη διάρκεια της διαμάχης. Ο James Edmund Smith είπε στην αστυνομία πως κάθισε πάνω στην Dericka για περίπου 10 λεπτά.

H 9χρονη παραπονιόταν πως δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Η 64χρονη αφέθηκε ελεύθερη με καταβολή εγγύησης 125.000 δολαρίων και η Grace Smith με ομόλογο 75.000 δολαρίων. Κανένας από τους τρεις υπόπτους δεν έχει υποβάλει έφεση, με τον James Smith να παραμένει υπό κράτηση.

“Ο θάνατος της Dericka είναι αποτρόπαιος και οι αρχές συνεργάζονται για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τον θάνατό της” ανέφερε γραμματέας της υπηρεσίας για Παιδιά και Οικογένειες στη Φλόριντα.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις