Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποια ηθοποιός του Beverly Hills είχε δεχτεί πέσιμο από συμπρωταγωνίστριά της!

Ποια ηθοποιός του Beverly Hills είχε δεχτεί πέσιμο από συμπρωταγωνίστριά της!

Από το 1990 έως το 2010, το “Beverly Hills 90210” καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές στις οθόνες τους, με τους πρωταγωνιστές να γίνονται πρότυπα για τους νέους της εποχής.

Η Jennie Garth που υποδυόταν την Kelly στη διάσημη νεανική σειρά των 90’ς αποκάλυψε πως ο συμπρωταγωνιστής της Ian Ziering την είχε φλερτάρει και στην πραγματική ζωή.

Μιλώντας στη Meredith Vieira αποκάλυψε πως o “Steve” έκανε την κίνησή του, προτείνοντάς της να κάνουν πρόβα τη σκηνή των φιλιών τους.

“Ήθελε να πάμε στο γκαράζ πριν από τη σκηνή και να κάνουμε πρόβα. Ήμουν τόσο νέα και αφελής που του είπα ναι.

“Πήγαμε στο γκαράζ και φιληθήκαμε. Τότε σκέφτηκα “είμαστε καλοί, ας το γυρίσουμε”. Ήταν όμως περίεργο”, σημείωσε η 43χρονη ηθοποιός.

Χαμογελώντας, ανέφερε ακόμα ότι έχουν μιλήσει για αυτό. “Του είπα “ξέρω τι ήθελες. Τώρα καταλαβαίνω. Ήμουν λίγο αφελής”.

Δεν ήταν όμως ο μόνος που δοκίμασε την τύχη του με την Jennie Garth, καθώς όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο πρώτος ηθοποιός του καστ που έκανε κίνηση, απάντησε “άντρας ή γυναίκα;”.

“Δεν ξέρω ποιος”, σημείωσε προτού προχωρήσει σε άλλες αποκαλύψεις. “Τι συζητάμε τώρα;”, διερωτήθηκε και ξέφυγε από την καυτή απάντηση.


Τα μυστικά της νεανικής σειράς γύρω από τις ζωές των εφήβων που υποδύονταν οι Jason Priestley, Luke Perry, Shannen Doherty, Tori Spelling, Tiffani Thiessen και Brian Austin Green αποκαλύπτονται μετά από χρόνια σιγά σιγά, με την 43χρονη ηθοποιό να οργανώνει τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της David Abrams.

Ανέφερε ότι θα κάνει πολλά πράγματα μόνη της και πως τα τρία παιδιά της (Luka 17, Lola 12 και Fiona 8) από τον γάμο της με τον ηθοποιό του Twilight Peter Facinelli θα έχουν ρόλο στον νέο της γάμο.

Πηγή:
Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε