Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η γοητεία της Κριστίν Λαγκάρντ τον έκανε να χάσει τα… λόγια του on air!

Η γοητεία της Κριστίν Λαγκάρντ τον έκανε να χάσει τα… λόγια του on air!

Δεν είναι δα και κανένας τυχαίος. Είναι έμπειρος οικονομικός συντάκτης αλλά μπροστά στη γαλλική φινέτσα της κυρίας ΔΝΤ, τα… έχασε κυριολεκτικά.

Ο Ρόμπερτ Πεστον είναι οικονομικός συντάκτης του BBC. Είναι επίσης παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Αλλά επειδή και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για την Κριστίν Λαγκάρντ. Γούστα είναι αυτά…

Βγήκε λοιπόν να μιλήσει στο Radio 4 για όσα είπε η επικεφαλής του Ταμείου σχετικά με τη δημοσιονομική κατάσταση της Βρετανίας. Αλλά μόνο γι’ αυτό ΔΕΝ είπε!

Η Κριστίν Λαγκάρντ «βαθμολόγησε» την κυβέρνηση Κάμερον με… C ή –C. «Αλλά είναι μια από τις πιο γοητευτικές πολιτικούς του κόσμου» είπε ο Πέστον. Και έσπεσε να προσθέσει πως «με τον μεταξένιο τρόπο της…» πριν ο παρουσιαστής τον… αποστομώσει: «είσαι τσιμπημένος;» του είπε. Και κάπου εκεί, ο Βρετανός δημοσιογράφος έχασε τη μπάλα!

«Πρέπει να πω ότι την έχω συναντήσει λίγες φορές και είναι μια πολύ σαγηνευτική πολιτικός, ας το θέσω έτσι», απάντησε. «Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε όσα είπε» τον… κάλεσε στην τάξη ο παρουσιαστής αλλά εκείνος δυσκολεύτηκε! «Προσπαθώ απεγνωσμένα να επιστρέψω στο θέμα… τα έχω χάσει τελείως, χρειάζομαι ένα ποτήρι νερό!» είπε ο Πεστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μπάνια της… Λαγκάρντ

Λαγκάρντ: Έχετε τόσο ωραίο κλίμα για… ντομάτες

”Η Ελλάδα έμεινε τελείως γυμνή”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε