Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Η Μαντλίν απήχθη από παιδόφιλους και βρίσκεται στις ΗΠΑ”

Στις ΗΠΑ φαίνεται ότι βρίσκεται η μικρή Μαντλίν Μακ Καν που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία σύμφωνα με πληροφορίες ιδιωτικού ντέτεκτιβ, της οικογένειάς της.

Εκπρόσωπος των γονιών, της Κέιτ και του Τζέρι Μακ Καν που ποτέ δεν σταμάτησαν να ψάχνουν το κοριτσάκι, ενημέρωσε για τις νέες εξελίξεις και πρόσθεσε ότι ο ντέτεκτιβ έχει ήδη δώσει τις πληροφορίες του στην αστυνομία.

Ο ερευνητής ονόματι Μαρσελίνο Ιταλιάνο, ανέφερε ότι σύμφωνα με τα δικά του στοιχεία το παιδί έπεσε θύμα απαγωγής από κύκλωμα παιδοφίλων που είχε αρπάξει αρκετά ακόμη παιδιά. “Ξέρω ότι ήταν αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται και μου είπαν οτι η Μαντλίν είναι τώρα πιθανώς στην Αμερική”, αναφέρει.

“Γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους. Ξέρω ότι πήραν τη Μάντι. Δεν μπορώ να ξέρω πως, αλλά μου είπαν ότι άρπαξαν πάνω από δέκα ακόμη παιδιά από την Πορτογαλία και την Ισπανία” λέει ο Ιταλιάνο.

Όπως σημειώνει ο 36χρονος ντέτεκτιβ στη σπείρα συμμετέχουν πορτογάλοι επιχειρηματίες και δικηγόροι με διεθνείς επαφές – και στη Μ. Βρετανία. Το κύκλωμα φέρεται να έχει αρπάξει παιδιά και από ορφανοτροφείο της πορτογαλικής περιοχής, στην οποία εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς του στην Πράια δα Λουζ στης Πορτογαλίας το Μάιο του 2007. Παρά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση δεν βρέθηκε τίποτα για την τύχη της. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο τον Ιούλιο του 2008. Οι γονείς συνεχίζουν να ψάχνουν μέσω ιδιωτικών ντετέκτιβ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε