Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η Τζένιφερ Άνιστον «έριξε» και πάλι το Instagram: Το μήνυμα αυτοεκτίμησης και η σέξι φωτογραφία (pic)

Τζένιφερ Άνιστον
Φωτογραφία Αρχείου

To 2020 ήταν αδιαμφισβήτητα μια δύσκολη χρονιά για τους περισσότερους ανθρώπους. Για την Τζένιφερ Άνιστον όμως θα μπορούσε κάποιος να πει ότι μπορεί να ήταν και η χρονιά της…

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έκανε δυναμικό comeback σε βραβεία – όπου συνάντησε τον πρώην της Μπραντ Πιτ-, έφτιαξε Instagram που «έριξε» το Διαδίκτυο και αποδεικνύει συχνά-πυκνά ότι είναι από τις πιο hot 50αρες που ξέρουμε. Η Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε στον λογαριασμό της το Instagram μια ξεχωριστή φωτογραφία της και στέλνει ένα μήνυμα αυτοεκτίμησης και αγάπης προς τον εαυτό μας.

 Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε την πανέμορφη ηθοποιό να φορά τζιν μίνι φούστα και μπικίνι και να είναι ξαπλωμένη στον νιπτήρα του μπάνιου, δίνοντας ένα φιλί στον εαυτό της στον καθρέφτη. Τα μαλλιά της φυσικά είναι στο signature ξανθό look της. «Τι χρονιά. Να θυμάσαι να δίνεις στον εαυτό σου λίγη αγάπη και κρατήσου εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Η παιχνιδιάρικη φωτογραφία ξεπέρασε τα 4,5 εκατ. likes με τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν βροχή. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός η φωτογραφία είναι παλιότερη και την ξέθαψε από το αρχείο της, ενώ έδωσε τα credits στην φωτογράφο @peggysirota.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις