Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες με παιδάκι να “παραδίνεται” στο φακό!

Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες με παιδάκι να “παραδίνεται” στο φακό!

Η ιστορία της 4χρονης από τη Συρία που όταν είδε έναν φωτογράφο να την πλησιάζει σήκωσε τα χεράκια της για να παραδοθεί, συγκίνησε και συγκλόνισε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς, η μικρή Hudea δεν είναι το μοναδικό παιδί που αντέδρασε έτσι μπροστά σε μια φωτογραφική μηχανή.

Ο Rene Schulthoff, εργαζόμενος τον Ερυθρό Σταυρό, έχει επίσης βγάλει μια τέτοια φωτογραφία. Τον Νοέμβριο του 2014 είχε επισκεφτεί έναν προσφυγικό καταυλισμό στην έρημο της Ιορδανίας.


Η φωτογραφία είναι το ίδιο συγκλονιστική. Ένα κοριτσάκι, με το φόβο αποτυπωμένο στο πρόσωπό του και δάκρυα στα μάτια του, σηκώνει στα χέρια της ψηλά και “παραδίνεται” γιατί φοβάται και νομίζει ότι η φωτογραφική μηχανή του Schulthoff είναι όπλο!



Όταν ο Γερμανός εργαζόμενος στον Ερυθρό Σταυρό τράβηξε τη φωτογραφία, δεν συνειδητοποίησε ότι το παιδί έκλαιγε και είχε σηκώσει τα χέρια του σε στάση παράδοσης, γιατί πίστευε πως η κάμερά του ήταν όπλο. Μόνο όταν ξεκίνησε να περνά τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του, κατάλαβε.

«Δάκρυσα όταν την είδα. Με σόκαρε η αντίδρασή της, ο φόβος της και το ότι έκλαιγε», είπε στη Daily Mail ο Schulthoff. Τον καταυλισμό της Αζράκ ζουν 17.000 πρόσφυγες.

 

A Syrian girl in the refugee camp in Azraq in Jordan is so scared of my camera, that she raised her hands to surrender…

Posted by Rene Schulthoff on Tuesday, 31 March 2015

Η 4χρονη Hudea από τη Συρία φέρεται να βρίσκεται στα χέρια μελών της Αλ Κάιντα μαζί με την οικογένειά της και εκφράζονται φόβοι για τη ζωή της

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε