Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

American bar ο Λευκός Οίκος! Κι άλλος εισβολέας (VIDEO)

American bar ο Λευκός Οίκος! Κι άλλος εισβολέας (VIDEO)

Μπάτε σκύλοι αλέστε το έχουν… κάνει στον Λευκό Οίκο! Οι εισβολές διαδέχονται η μια την άλλη. Αυτή τη φορά, ένας άνδρας μπήκε στον κήπο του πιο καλά φυλασσόμενου (υποτίθεται) μέρους στον κόσμο αλλά τον έβγαλε νοκ άουτ ένας σκύλος!

Δεν έχουν τέλος οι… εισβολείς στον Λευκό Οίκο, αποδεικνύοντας πως οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν διάγουν και τις… καλύτερες των ημερών τους!

Αυτή τη φορά, ο εισβολέας πήδηξε ανενόχλητος τον φράκτη και βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου. Μόνο που εκεί βρήκε απέναντί του ένα από τα σκυλιά των Μυστικών Υπηρεσιών.

Σε video από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο άνδρας να κλωτσά στο κεφάλι το σκυλί που τον γαβγίζει αλλά δεν να ξεφύγει δεν μπορεί.

Έτσι, φτάσαμε τη σύλληψή του.

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό το οποίο έρχεται περίπου ένα μήνα αφότου ένας εισβολέας οπλισμένος με ένα μαχαίρι πέρασε τον φράχτη ασφαλείας του Λευκού Οίκου εγείροντας πολλά ερωτήματα σχετικά με το επίπεδο ασφάλειας στο καλύτερα φυλασσόμενο συγκρότημα των Ηνωμένων Πολιτειών και προκαλώντας την παραίτηση της επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας του Λευκού Οίκου Τζούλια Πίρσον.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε