Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Τραμπ χλεύασε τον Τζορτζ Στεφανόπουλο για το ύψος του [vid]

Ο Τραμπ χλεύασε τον Τζορτζ Στεφανόπουλο για το ύψος του [vid]

Ένα ακόμα χτύπημα από τον Ντόναλντ Τραμπ στους εκπροσώπους του Τύπου και συγκεκριμένα στον δικό μας Τζορτζ Στεφανόπουλο για το ύψος του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στον “μικρό” παρουσιαστή του Good Morning America Τζορτζ Στεφανόπουλο. Η επίθεσή του ήταν αντίδραση στη συνέντευξη του παρουσιαστή με την Αμερικανίδα πρέσβειρα στον ΟΗΕ Nikki Haley.

“Όλα τα δίκτυα, εννοώ το CNN είναι πολύ κακό αλλά το ABC το πρωί – δεν το παρακολουθώ πολύ αλλά παρακολουθώ το πρωί. Έχουν τον μικρό Τζορτζ Στεφανόπουλο να μιλά με τη Nikki Haley”, σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Επανέλαβε το nickname “little George” και κρατούσε το χέρι του παράλληλα με το έδαφος για να ενισχύσει την προσβολή του στον Τζορτ Στεφανόπουλο.

Στο παρελθόν ο Ντόναλντ Τραμπ τα είχε βάλει και τους “αποτυχημένους” New York Times, το “αξιολύπητο” CNN και το “lobbying tool για την Amazon”, τη Washington Post. Τόσο η Amazon όσο και η Post ανήκουν στον Τζεφ Μπέζος. “Είναι κακοί άνθρωποι” δήλωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για τους δημοσιογράφους. “Και πραγματικά πιστεύω ότι δεν τους αρέσει η χώρα μας. Πραγματικά το πιστεύω αυτό”.

Χτύπημα κάτω από τη ζώνη Τραμπ σε Στεφανόπουλο

Η επίθεση του Τραμπ στον Στεφανόπουλο ήταν αντίδραση στη συνέντευξη του παρουσιαστή με τη Haley. Ο Στεφανόπουλος ρώτησε τη Haley την αντίδρασή της στα σχόλια του Αμερικανού προέδρου πως υπήρχαν “πολύ καλοί άνθρωποι” μεταξύ των εθνικιστών στην πορεία στο Charlottesville και πως και οι δύο πλευρές φταίνε για τη βία.

“Σήκωσα το τηλέφωνο και είχα μια ιδιωτική συνομιλία για το Charlottesville και πήγε πολύ καλά” τόνισε η Haley. Επισήμανε ότι ο Τραμπ ξεκαθάρισε την αρχική του τοποθέτηση ώστε να μην αμφισβητήσει κανείς ότι αντιτίθεται στον φανατισμό και το μίσος στη χώρα.

Το ύψος του Στεφανόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ευαίσθητο θέμα στο ABC News. Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι το Good Morning America πήρε ένα ειδικά σχεδιασμένο γραφείο ώστε οι τηλεθεατές να μη βλέπουν τα πόδια των παρουσιαστών του καναλιού.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις