Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Όλαντ: «Άθλιος τύπος ο Σαρκοζί»

Όλαντ: «Άθλιος τύπος ο Σαρκοζί»

Βγήκαν τα μαχαίρια στη Γαλλία και η προεκλογική μάχη ανάμεσα στον Φρανουά Όλαντ και τον Νικολά Σαρκοζί τώρα αρχίζει!

Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών για την προεδρία της Γαλλίας μπορεί να μην ξέρει ακόμη αν αντίπαλός του θα είναι ο νυν πρόεδρος της χώρας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να επιτεθεί στον «Σαρκό».

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Parisien, σε γεύμα που είχε με δημοσιογράφους, ο Σοσιαλιστής υποψήφιος χαρακτήρισε τον Γάλλο πρόεδρο «άθλιο τύπο», που θα μείνει εκτός προεδρικής κούρσας από τον πρώτο γύρο!

Προφανώς είναι η «απάντηση» του Όλαντ σε όσους τον κατηγορούν πως είναι εξαιρετικά μετριοπαθής και δεν «πιέζει» τον Σαρκοζί. Και αποφάσισε να επιτεθεί κατά μέτωπο!

Και αυτή δεν ήταν η μοναδική επίθεση στον Σαρκοζί. Σε ανοιχτή επιστολή προς του ψηφοφόρους του, την οποία δημοσιεύει η Liberation, ο Ολάντ κατηγόρησε τον Γάλλο πρόεδρο για ηθικά αλλά και οικονομικά λάθη, πως με την πολιτική του οδηγεί την οικονομία στο γκρεμό και πως είναι «πρόεδρος των προνομιούχων».

«Μπορώ ήδη να ακούσω τους πανικοβλημένους υπασπιστές του Νικολά Σαρκοζί να υποστηρίζουν ότι δεν θα ήταν σοφό να αλλάξει ο καπετάνιος στη μέση της καταιγίδας. Όταν το καράβι έχει ήδη προσαράξει, αυτή η επιχειρηματολογία μόνο χαμόγελα μπορεί να προκαλέσει» γράφει ο Ολάντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

9 Ιανουαρίου η συνάντηση Μέρκελ – Σαρκοζί

Σε ρόλο μπάτλερ ο Σαρκοζί σερβίρει την δεσποινίδα Μέρκελ

O καταχθόνιος κ.Σαρκοζί έχει απλώσει τα δίχτυα του… παντού!

Πτώση για Ολάντ-Σαρκοζί και άνοδος Μπαϊρού-Λεπέν

Ο Νικολά επιστράτευσε την Κάρλα και άνοιξαν το σπίτι τους στους κοινούς θνητούς…

Ο Oλάντ θα διαπραγματευτεί τη νέα Συνθήκη, αν εκλεγεί… (Τη Μέρκελ τη ρώτησε;)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε