Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Που χάθηκε η κυρία Πούτιν;

Που χάθηκε η κυρία Πούτιν;

Ζει σε μοναστήρι; Χώρισε από τον Ρώσο πρόεδρο; Θα είναι στην τελετή της ορκωμοσίας του; Μέγα μυστήριο καλύπτει την… εξαφάνιση της συζύγου του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όχι, η Λουτμίλα Πούτινα δεν απήχθη. Απλά για τους δικούς της λόγους, τους οποίους όμως κανείς δεν ξέρει αλλά όλοι… μαντεύουν, αποφάσισε να αποσυρθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις.

Τα… κουτσομπολιά στη Μόσχα οργιάζουν. Λένε ότι ο γάμος με τον Βλαντιμίρ Πούτιν έχει τελειώσει. Εκείνος άλλωστε έχει απασχολήσει πολλάκις με τις εξωσυζυγικές του σχέσεις. Φημολογείται ότι εξακολουθεί να διατηρεί σχέση με τη γυμνάστρια Αλίνα Καμπάγιεβα. Άλλες φήμες τον θέλουν να έχει ερωτική σχέση με την πρώην κατάσκοπο Άννα Τσάπμαν, που τώρα έχει γίνει μοντέλο εσωρούχων…

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζεύγους Πούτιν ήταν όταν πήγαν μαζί να ψηφίσουν στις εκλογές της 4ης Μαρτίου. Οι λόγοι –φυσικά- είναι προφανείς.

Από τότε και μετά, δεν την έχει δει κανείς. Άλλοι λένε ότι αποσύρθηκε στη γενέτειρα της, την Αγία Πετρούπολη. Φήμες τη θέλουν επίσης να μένει στη ντάτσα (καλοκαιρινή κατοικία) του ζεύγους στο θέρετρο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας. Δημοσιεύματα σε blogs λένε ότι μένει σε πολυτελή κατοικία, που χτίστηκε με κρατικά κονδύλια, κοντά στο παλιό μοναστήρι Γιελιζάροφ, κοντά στα σύνορα με την Εσθονία.

Την παλιά εποχή, ήταν παράδοση να στέλνονται οι γυναίκες που δεν πια… επιθυμητές από τους τσάρους συζύγους τους, να στέλνονται σε μοναστήρια. «Είναι πολύ πιθανό ο γάμος τους να έχει διαλυθεί, όμως τα υπόλοιπα είναι απλά φήμες, Δεν ξέρουμε τίποτα» είπε πηγή του Κρεμλίνου στους Times.

Οι φήμες περί διαζυγίου είχαν οργιάσει και τον Οκτώβριο του 2010. Και τώρα, Βλαντιμίρ και Λουντμίλα είχαν κάνει μια κοινή εμφάνιση για να διαψεύσουν όσα ακούγονταν. Αλλά δεν τα κατάφεραν αφού ο νυν πρόεδρος πρόσεχε περισσότερο το σκυλί πατά τη σύζυγό του… Το ζευγάρι έχει δυο κόρες, την 26χρονη Μαρία και την 25χρονη Γιεκατερίνα. Κανείς δεν τις έχει δει ποτέ. Καμία τους φωτογραφία δεν έχει δημοσιευτεί στον Τύπο.

Και το ερώτημα που… βασανίζει τη Ρωσία είναι: πως θα συμπεριφερθεί η κυρία Πούτιν τα επόμενα έξι χρόνια, κατά την τρίτη προεδρική θητεία του συζύγου της; Η απάντηση μάλλον θα δοθεί σύντομα. Στις 7 Μαΐου ο Πούτιν ορκίζεται ξανά πρόεδρος της Ρωσίας και στις 18 αναχωρεί για τις ΗΠΑ, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο της G8. Κατά παράδοση, οι ηγέτες συνοδεύονται από τις γυναίκες τους. Το θέμα είναι, ποια απ’ όλες θα επιλέξει ο Πούτιν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άπιστος και βίαιος σύζυγος ο Ρώσος πρωθυπουργός

«Τσάρος» ο Πούτιν, πήρε 107% στην… Τσετσενία!

Σάρωσε τα πάντα και έβαλε τα… κλάματα ο Πούτιν!

‘Εβαλε τα κλάματα ο Πούτιν… γιορτάζοντας το θρίαμβο! Δείτε το video

Απέτρεψαν την απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν!

Πούτιν: O “κατάσκοπος” που έγινε Πρόεδρος με τα 1000 πρόσωπα- BINTEO

Στηρίζουν τον Πούτιν πλένοντας αμάξια με… ψιλοτάκουνα και μπικίνι!

Γίνε κι εσύ Πουτίνα! – Σκίσε τα ρούχα σου για τον Πούτιν! – video

Η σέξι φωτογράφος του Πούτιν ανάβει φωτιές! ΦΩΤΟ

Στριπτιζέζ και εξωτικές χορεύτριες προς… τιμήν του Πούτιν! – Δείτε το βίντεο

Β. Πούτιν: “Δεν είμαι τόσο σκληρός και αγαπώ πολύ τα κορίτσια”

Ο Πούτιν τραγουδάει karaoke! Δείτε το βίντεο

“Καυτά” κορίτσια δώρο για τα γενέθλια του Πούτιν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε