Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το κλειστό κύκλωμα δείχνει τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα ως δολοφόνο!

Ο πρίγκιπας Σαούντ Αμπντουλαζίζ Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ,φτάνει στο δικαστήριο

Φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα κάμερας του ξενοδοχείου φαίνεται πως ενοχοποιεί τον σαουδάραβα πρίγκιπα για την δολοφονία του υπηρέτη του….

Ολόκληρη η Σαουδική Αραβία αλλά και η βασιλική οικογένεια παρακολουθεί με αγωνία την δίκη του πρίγκιπα Σαούντ Αμπντουλαζίζ Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ, ο πατέρας του οποίου είναι ανιψιός του βασιλιά και η μητέρα του κόρη του βασιλιά.
 
Ο σαουδάραβας πρίγκιπας δικάζεται στη Βρετανία για τον φόνο του υπηρέτη του σε ξενοδοχείο και προκαλεί σάλο το γεγονός ότι ο εισαγγελέας δηλώνει ότι υπήρχε σεξουαλική διάσταση στην κακομεταχείριση του θύματος από τον 34χρονο πρίγκιπα.
 
Μάλιστα σήμερα αποκαλύπτονται και φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα του ανελκυστήρα στο ξενοδοχείο που δείχνει τον πρίγκιπα να χτυπάει τον άτυχο νέο.

 
Ο 32χρονος υπηρέτης Μπαντάρ Αμπντουλαζίζ βρέθηκε στραγγαλισμένος, με ισχυρά χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, με σπασμένα δόντια, τραύματα στο λαιμό, τα αυτιά και το στομάχι, ενώ είχε πάθει εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο .
 
Ο πρίγκιπας πάντως μιλά για ανθρωποκτονόια και όχι περί δολοφονίας, ενώ ισχυρίζεται ότι με το θύμα ήταν φίλοι και σε καμία περίπτωση δεν είναι ομοφυλόφιλος.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε