Κόσμος

Τους πέταξαν έξω από το αεροπλάνο και οι επιβάτες πανηγύριζαν! [video]

Ένα ζευγάρι είχε κάνει αμέρικαν μπαρ ένα αεροπλάνο της Easy Jet που είχε απογειωθεί από το Γκάτγουικ του Λονδίνου με προορισμό το Γιβραλτάρ. Το ζευγάρι είχε κάνει τον βίο αβίωτο τόσο στο πλήρωμα όσο και στους επιβάτες του αεροπλάνου. Ήταν επιθετικοί, έβριζαν και γενικότερα η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κυβερνήτης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ζήτησε να προσγειωθεί εκτάκτως στο Μπορντό της Γαλλίας προκειμένου το ζευγάρι να συλληφθεί. Έτσι κι έγινε. Αστυνομικοί μπήκαν στο αεροπλάνο και συνέλαβαν το ζευγάρι και το οδήγησαν εκτός αεροπλάνου. Η ανακούφιση όλων ήταν τόσο μεγάλη που πανηγύριζαν και κάποιοι μιας και ήταν στην Γαλλία τους φώναζαν au revoir!

Δείτε εικόνες που τράβηξαν επιβάτες με τα κινητά τους τηλέφωνα την ώρα της σύλληψης του «νευρικού» ζευγαριού από την αστυνομία.

Η εταιρεία ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι η ασφάλεια των επιβατών είναι πάνω απ’ όλα.

Δείτε τα βίντεο μέσα από το αεροπλάνο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κρεμλίνο για τους S-400: Πρόκειται για πολύ ευαίσθητο ζήτημα, είμαστε σε επαφή με την Τουρκία
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε επίσης πως το Κρεμλίνο θεωρεί ότι η Ουκρανία δεν επιθυμεί συνομιλίες αυτήν την στιγμή και για τον λόγο αυτόν η Μόσχα συνεχίζει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας
Κρεμλίνο
Εικόνες αποκάλυψης στη Γαλλία: Ο ποταμός Λίγηρας στέγνωσε από τον ιστορικό καύσωνα
O Λίγηρας, μήκους περίπου 1.000 χιλιομέτρων, αποτελεί τον μεγαλύτερο ποταμό της Γαλλίας, ωστόσο οι παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες και η έλλειψη βροχοπτώσεων έχουν αλλάξει δραματικά την εικόνα του
Λίγηρας