Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τους ψέκασαν στο πρόσωπο με οξύ για εκδίκηση! Δείτε συγκλονιστικές φωτό

Τους ψέκασαν στο πρόσωπο με οξύ για εκδίκηση! Δείτε συγκλονιστικές φωτό

Η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες ενός ζευγαριού αρνήθηκε να παντρευτεί έναν γηραιό φύλαρχο. Και η τύχη που περίμενε όλη την οικογένεια ήταν φρικιαστική.

Ένα ζευγάρι και οι τρεις κόρες τους έγιναν θύματα κάποιων που μάλλον έχουν μείνει στην εποχή του Μεσαίωνα! Η ανατριχιαστική υπόθεση εκτυλίχθηκε στο Αφγανιστάν, στην επαρχία Κουντούζ.

Ηγέτης μιας φυλής, ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας ζήτησε να παντρευτεί τη 18χρονη κοπέλα. Αλλά εκείνη δεν ήθελε να είναι αυτή η τύχη της. Και με την υποστήριξη των γονιών της, αρνήθηκε την πρόταση γάμου και αρραβωνιάστηκε κάποιον άλλο.

Δυστυχώς, το πλήρωσε κι εκείνη και η οικογένειά της πάρα πολύ ακριβά λίγες εβδομάδες μετά την άρνησή της. Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 6-7 ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και έριξαν οξύ στα πρόσωπα των τριών κοριτσιών για να βεβαιωθούν ότι κανείς δε θα θέλει να τις παντρευτεί στο μέλλον! Το ίδιο έκαναν και στους γονείς τους!

Ένας από τους δράστες έδειρε τους γονείς με ρόπαλο, την ώρα που άλλοι δυο κρατούσαν τη 18χρονη Μουμτάζ και τις δυο αδελφές της, 13 και 14 ετών, απειλώντας τες να μην κάνουν φασαρία, όσο βασανίζονταν οι γονείς τους!

Δεν έχει διευκρινιστεί αν τα κορίτσια κακοποιήθηκαν σεξουαλικά.

Ο πατέρας και η 18χρονη Μουμτάζ (έχει εγκαύματα στο 40% του σώματός της) είναι στη χειρότερη κατάσταση αφού τους έριξαν οξύ σε όλο το σώμα. Σε καλύτερη κατάσταση τα δυο μικρότερα κορίτσια και η μητέρα τους, έχουν πληγές μόνο στα χέρια και στο πρόσωπο.

Από την οργή των ενόπλων γλίτωσε ο γιος της οικογένειας μόνο και μόνο γιατί τη στιγμή της επίθεσης δε βρισκόταν στο σπίτι!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την έβγαλαν από τη φυλακή για να παντρευτεί τον βιαστή της!

 

Δημόσια εκτέλεση στο Αφγανιστάν – Συγκλονιστικό video και φωτογραφίες

Αυτομαστίγωμα μέχρι λιποθυμίας στο Αφγανιστάν! Συγκλονιστικό βίντεο!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε