Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βαριεστημένη και χωρίς μάσκα η Μελάνια Τραμπ στην… υποδοχή του χριστουγεννιάτικου δέντρου (pics, vid)

Μελάνια Τραμπ

Καμία συναίσθηση του τι περνάει ο κόσμος στις ΗΠΑ. Καμία αγωνία για τον κορονοϊό, από τον οποίο (υποτίθεται) νόσησε και η ίδια. Η Μελάνια Τραμπ, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, υποδέχτηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Λευκό Οίκο. Και το έκανε χωρίς να φοράει μάσκα.

«Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε» θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, αφού η Μελάνια Τραμπ φαίνεται να ακολουθεί κατά πόδας το παράδειγμα του συζύγου της και να μη φοράει μάσκα… πουθενά σχεδόν.

Όπως και το απόγευμα της Δευτέρας (23.11.2020) όταν υποδέχτηκε στο Λευκό Οίκο, για τελευταία φορά ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ούτε μάσκα φορούσε, ούτε και αποστάσεις κρατούσε και λίγο σαν να βαριόταν.

Και όταν τρεις εργαζόμενοι την πλησίασαν (φορούσαν μάσκες εκείνοι), η Μελάνια Τραμπ πόζαρε μαζί τους μπροστά από την άμαξα που μετέφερε το δέντρο (ένα από τα πολλά βασικά) που θα διακοσμήσει τον Λευκό Οίκο, χωρίς φυσικά αποστάσεις.

Και όχι μόνο αυτό αλλά στη συνέχεια (μάλλον για τις φωτογραφίες) έβγαλαν κι εκείνοι τις μάσκες τους…

Δείτε τα όσα έγιναν στο Λευκό Οίκο… 

 

Η Μελάνια ετοιμάζει… πάρτι

Δεν είναι βέβαια μόνο αυτά. Η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζει και πάρτι στο Λευκό Οίκο, το οποίο θα γίνει τις επόμενες μέρες. Τι κι αν οι ειδικοί καλούν όλου τους Αμερικανούς να μη γιορτάζουν με τα γνωστά πολυπληθή τραπέζια τη Γιορτή των Ευχαριστιών; Τι κι αν τους ζητούν να θυσιάσουν τη γιορτή για να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού; Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ δεν… καταλαβαίνουν απ’ αυτά!

Η δεξίωση της Μελάνια Τραμπ θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου, τρεις μέρες μετά τη Γιορτή των Ευχαριστιών.

Το νέο πάρτι στο Λευκό Οίκο ακολουθεί μια σειρά εκδηλώσεων τους τελευταίους μήνες, που συνδέονται με την έξαρση κρουσμάτων. Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια, ο γιος τους Μπάρον, νόσησαν ύστερα από το… κορονο-πάρτι στο Λευκό Οίκο για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Έμιλι Κόνεϊ Μπάρετ για το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Εκεί κόλλησαν κι άλλοι πολλοί, ενώ πρόσφατα ένας βοηθός του Λευκού Οίκου και άλλοι τέσσερις υπάλληλοι διαγνώστηκαν θετικοί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις