Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

10 λόγοι που δεν πιάνει η δίαιτα. Plus:3 super tips για να μην την παρατήσεις…

10 λόγοι που δεν πιάνει η δίαιτα. Plus:3 super tips για να μην την παρατήσεις…

Η απώλεια βάρους είναι μία δύσκολη υπόθεση, ιδίως όταν ο δείκτης της ζυγαριάς δεν ξεκολλάει. Ωστόσο, προτού απογοητευτείτε και παρατήσετε την προσπάθειά σας ελέγξτε τον παρακάτω δεκάλογο

Η απώλεια βάρους είναι μία δύσκολη υπόθεση, ιδίως όταν ο δείκτης της ζυγαριάς δεν ξεκολλάει. Και εκεί έρχεται η μεγάλη απορία. “Μήπως κάνω κάτι λάθος;”  Αναζητήσαμε τους 10 πιο κοινούς λόγους που τελικά το διαιτολόγιο δεν αποδίδει και στους παρουσιάζουμε. Plus – Τρια smart tips για να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια να χάσεις κιλά! 

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη σου δίνει τον δεκάλογο της… “αποτυχίας”! Μήπως ανήκεις σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες φρούτα και λαχανικά; Όλα τα φρούτα και τα λαχανικά είναι χαμηλής θερμιδικής αξίας και υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες όχι μόνο μειώνουν την απορρόφηση λίπους, αλλά αυξάνουν ταυτόχρονα και τον κορεσμό, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ποσότητα φαγητού που καταναλώνεται.

Επίσης, το αυξημένο περιεχόμενο των φρούτων και λαχανικών σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά ενισχύει το μεταβολισμό σας. Επιπλέον, τα φρούτα περιέχουν φυσικά σάκχαρα, τα οποία σας βοηθάνε να μειώσετε την πρόσληψη γλυκών. Συνεπώς, συστήνεται η καθημερινή κατανάλωση 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε