Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

A. Ηλιάδη: "Ο Θεός μου χάρισε ένα παιδάκι, μακάρι να έρθει και δεύτερο"

A. Ηλιάδη: `Ο Θεός μου χάρισε ένα παιδάκι, μακάρι να έρθει και δεύτερο`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 09.12.2011 | 08:41
Πρώτη δημοσίευση: 09.12.2011 | 08:41

tlife

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αγαπημένο της Κώστα Μηλιωτάκη, το γιο της, το γάμο της και τον ενδοχόμένο ενός δεύτερου παιδιού.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αγαπημένο της Κώστα Μηλιωτάκη, το γιο της, το γάμο της και τον ενδοχόμένο ενός δεύτερου παιδιού.

Η Αγγελική Ηλιάδη αρχικά μίλησε για τον αγαπήμενο της, και πώς μια φιλία χρόνων κατέληξε σε έρωτα: "Συμβαίνει αυτό, δεν νομίζω ότι είναι σπάνιο. Όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται καλά.Θα έλεγα ότι είναι κάτι πιο εύκολο, τουλάχιστον για μένα...Ήμουν πάρα πολύ κλειστή και ο Κώστας ήταν, ούτες ή άλλως ένας κοντινός μου άνθρωπος. Δεν ξέρω αν θα ανοιγόμουν τόσο εύκολα σε κάποιον άγνωστο", εξομολογήθηκε.
 
Στο αν ήταν δύσκολη η στιγμή που έπρεπε να μιλήσει στο γιο της για τον άντρα της ζωής της δήλωσε
: "Αυτή ήταν μια διαδικασία που έγινε σιγά σιγά. Ο γιος μου όπως λέω πάντα ,είναι πάνω απ' όλα και απ' όλους. Βλέποντας ότι δέχεται πάρα πολύ αγάπη από τον Κώστα σίγουρα βοήθησε στο να πάρουμε κάποιες αποφάσεις για το μετά", δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό "ΕΓΩ".
 
Δες στο TLIFE τι αποκάλυψε για το παιδί της και το γάμο

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Οικογενειακά επιδόματα: Αύξηση στο ποσό για το πρώτο και το δεύτερο παιδί Οικογενειακά επιδόματα: Αύξηση στο ποσό για το πρώτο και το δεύτερο παιδί
  2. Πλατεία Βικτωρίας: Τα έκαναν λαμπόγυαλο ενώ μέσα ήταν το παιδί του ιδιοκτήτη [pcs, vid] Πλατεία Βικτωρίας: Τα έκαναν λαμπόγυαλο ενώ μέσα ήταν το παιδί του ιδιοκτήτη [pcs, vid]
  3. Ρόδος: Αρπαγή παιδιού στο δικαστικό μέγαρο - Συνελήφθη η μητέρα του με φωνές και ύβρεις! Ρόδος: Αρπαγή παιδιού στο δικαστικό μέγαρο - Συνελήφθη η μητέρα του με φωνές και ύβρεις!