Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Α. Νικολούλη: ‘Είμαι μόνη, αλλά δεν έχω σκοπό να μονάσω”!

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια δυναμική γυναίκα, η οποία δεν… μασάει και δεν τρομάζει εύκολα…

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια δυναμική γυναίκα, η οποία δεν “μασάει” και δεν τρομάζει εύκολα. Μέσα από την εκπομπή της ”Φως στο τούνελ”, έχει βοήθησει χιλιάδες οικογένειες να βρουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που αγνοούνταν. Η δίάσημη παρουσιάστρια μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την μείωση μισθού που δέχθηκε, για τον πρόσφατο χωρισμό της, αλλά και για την πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει στο ”Just the two of us”.

Η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει φως σε υποθέσεις- μυστηρίου τα τελευταία 16 χρόνια. ”Αν μείνουμε στους ψυχρούς αριθμούς, θα δούμε ότι σε 619 εκπομπές βρέθηκαν 1.389 συνάνθρωποι μας σε όλον τον κόσμο. Απ’ αυτούς οι 243 βρέθηκαν στην  ξεχωριστή ενότητα που μας συγκινεί όλους , στα ”Παιχνίδια της ζωής”, λέει χαρακτηριστικά.

Παραδέχεται ότι ήταν και εκείνη ένα ”χρυσό” συμβόλαιο. ”Είναι γνωστό ότι δέχτηκα την περικοπή του μισθού μου, γύρω στο 30% παρά το γεγονός ότι το ”Τούνελ” φέρνει διαφημίσεις και χρήμα στον σταθμό. Το συμβόλαιο μου πριν από την περικοπή θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει ”χρυσό”. Ίσως να συνέβαλα κι εγώ με τις περικοπές στο να μην απολυθούν κάποιοι συνάδελφοι και νιώθω ευτυχής γι’ αυτό”, υπογραμμίζει.

Όσον αφορά το πρόσφατο διαζύγιο της δήλωσε χαρακτηριστικά: ”Πάντα έδινα έμφαση στην προσωπική μου ζωή και εικόνα παράλληλα με την επαγγελματική. Ο χωρισμός είναι πρόσφατος. Είμαι μόνη, αλλά δεν έχω σκοπό να μονάσω, γιατί δεν τα πάω καλά με τη μοναξιά”.

Τέλος αποκάλυψε ότι έγινε και σε εκείνη πρόταση για να συμμετάσχει στο ”Just the two of us”. ”Δέχτηκα πολλές προτάσεις από διαφορετικά στελέχη για να εμφανιστώ σε αυτό το εντυπωσιακό σόου και τους εξήγησα πολύ απλά ότι αν τραγουδώ κάπου κάπου, το κάνω για μένα, γιατί με ευχαριστεί. Δεν μπορώ και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία ενός διαγωνισμού”, τόνισε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε