Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Α. Ρέμος – Υ. Μπόσνιακ: Αποκλείστηκαν στα χιόνια!

Ξεκίνησαν με την καλύτερη διάθεση για ένα ρομαντικό διήμερο, αλλά ο καιρός τους τα χάλασε!

Ο Αντώνης Ρέμος, με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, είχαν κανονίσει εδώ και καιρό να χαλαρώσουν από τους έντονους ρυθμούς της Αθήνας και να βρεθούν Καθαρά Δευτέρα για δύο μέρες, στο εξοχικό του Αντώνη στις Μηλιές Πηλίου. Πρόκειται, σύμφωνα με την ”Real Life”, για ένα παραδοσιακό πηλιορείτικο οίκημα, που βρίσκεται σε ψηλή τοποθεσία του χωριού, προσφέροντας καταπλητκτική θέα και το οποίο έχει πολύ υψηλή περίφραξη, που αποτρέπει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Για χρόνια, η μόνη γυναίκα που έμενε εκεί, κατά διαστήματα, με τον γνωστό τραγουδιστή, ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια και την Καθαρά Δευτέρα, ήταν η πρώτη φορά που περνούσε το κατώφλι του άλλη γυναίκα. Το ζευγάρι λοιπόν, που είναι αχώριστο και σπάνια βρίσκεται ο ένας μακριά από τον άλλο, ξεκίνησαν για Πήλιο με την καλύτερη διάθεση για βόλτες στο χωριό και ξεκούραση, ο καιρός όμως, τους ανέτρεψε λίγο τα σχέδια…

Φτάνοντας στο βουνό των Κενταύρων, λοιπόν, διαπίστωσαν πως ολόκληρο το χωριό δεν είχε ρεύμα. Κι αυτό γιατί νωρίτερα, έπεσε ένας πυλώνας της ΔΕΗ, λόγω κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα όλο το Πήλιο και τα νησιά των Σποράδων να μην έχουν ηλεκτρισμό. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο καιρός χειροτέρευε.

Επιπλέον, οι δυο τους είχαν προσκαλέσει στο σπίτι, κάποιους φίλους του Αντώνη κι εντωμεταξύ, λίγο μετά την άφιξή του ζευγαριού, έφτασαν εκεί οι κουμπάροι και φίλοι του, Γιώργος Καραΐσογλου και η σύζυγός αυτού, Βαρβάρα. Όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση του καιρού γινόταν όλο και χειρότερη και οι δυο άντρες, κατευθύνθηκαν προς τις Μηλιές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα. Όλο το βράδυ τα δύο ζευγάρια το πέρασαν μπροστά στο τζάκι, ενώ έξω το χιόνι ξεπερνούσε το μισό μέτρο.

Την επομένη, ο καιρός ήταν πιο γλυκός και τα ζευγάρια απόλαυσαν μια βόλτα τους στο χωριό, ώστε να γνωρίσει και η Υβόννη την περιοχή, ενώ λίγες ώρες μετά πήραν το δρόμο της επιστροφής. Τέλος, άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή, δήλωσε στην εφημερίδα για το ζευγάρι: ”Ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτονται προς το παρόν. Είναι πολύ καλά οι δυο τους και περνούν υπέροχα. Ο Αντώνης είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε