Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ Συννεφιά 10 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Ανατροπές και “βελούδινα” διαζύγια στο πολιτικό σκηνικό

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Ανατροπές και “βελούδινα” διαζύγια στο πολιτικό σκηνικό
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 05.11.2012 | 14:30
Πρώτη δημοσίευση: 05.11.2012 | 14:30

Bittersweet November! Τα άστρα προβλέπουν εντάσεις και χωρισμούς. Και αυτοί δεν αφορούν μόνο στις προσωπικές σχέσεις, αλλά και το πολιτικό σκηνικό. Πάντως ό, τι είναι να γίνει θα γίνει με... το γάντι!

Bittersweet November! Τα άστρα προβλέπουν εντάσεις και χωρισμούς. Και αυτοί δεν αφορούν μόνο στις προσωπικές σχέσεις, αλλά και το πολιτικό σκηνικό. Πρόκειται για διαζύγιο μέσα στην τρικομματική κυβέρνηση; Διάσταση Ελλάδας και ευρωζώνης; Πάντως ό, τι είναι να γίνει θα γίνει με... το γάντι!

Ανατροπές και “βελούδινα” διαζύγια στο πολιτικό σκηνικό
Ο Νοέμβριος κάνει την είσοδό του με δυο ανατρεπτικές όψεις που μπορεί να προξενήσουν αρκετά προβλήματα. Πρόκειται για την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 2/11 (ώρα 00.05) και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 3/11 (ώρα 19.27). Αυτές οι όψεις δημιουργούν τον σχηματισμό του ταυ-τετραγώνου που στην αστρολογία θεωρείται αρκετά κρίσιμος. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ένας ευεργέτης πλανήτης και επιπλέον βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής της, τον Ζυγό, αποτελεί μια φωτεινή αχτίδα που μπορεί να μειώσει τις δυσάρεστες επιρροές των δυο άλλων πλανητών.

Ο Ζυγός που είναι το ζώδιο των σχέσεων σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει οριστικές ρήξεις σε σχέσεις. Πρόκειται όμως για τις σχέσεις στις οποίες υποβόσκουν προβλήματα εδώ και καιρό (τετράγωνο με Πλούτωνα). Έτσι, τα αποτελέσματα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα παρόλο που η χρονική στιγμή που θα συμβούν θα μας ξαφνιάσει (λόγω του Ουρανού). Επιπλέον το γεγονός ότι τις ίδιες μέρες η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με την Μαύρη Σελήνη, μας δείχνει ότι εξελίσσονται παρασκηνιακές συζητήσεις και συμφωνίες, ώστε το «διαζύγιο» είτε σε διεθνείς και πολιτικές σχέσεις, είτε σε προσωπικές, παρόλο που θα είναι οριστικό να είναι και «βελούδινο».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ζώδια: Οι προβλέψεις για 21 Φεβρουαρίου 2017 Ζώδια: Οι προβλέψεις για 21 Φεβρουαρίου 2017
  2. Ζώδια: Οι προβλέψεις για 20 Φεβρουαρίου 2017 Ζώδια: Οι προβλέψεις για 20 Φεβρουαρίου 2017
  3. Ζώδια: Οι προβλέψεις για 19 Φεβρουαρίου 2017 Ζώδια: Οι προβλέψεις για 19 Φεβρουαρίου 2017
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook