Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Άνοιξε η αυλαία για την εβδομάδα μόδας στην Αθήνα!

Ο Χριστόφορος Κοτέντος έτοιμος να σκίσει!
Ο Χριστόφορος Κοτέντος έτοιμος να σκίσει!

Χτες η “Τεχνόπολις” στο Γκάζι, άνοιξε τις πόρτες της για την εβδομάδα μόδας, η οποία ήταν διαφορετική συγριτικά με τις προηγούμενες χρονιές και το NewsIt ήταν εκεί.

Φέτος το fashion week είχε φιλανθρωπικό χαραχτήρα. Μεγάλοι σχεδιαστές της μόδας συνεργάστηκαν με την Action Aid και έφτιαξαν μπλουζάκια τα οποία πωλούνταν για την καταπολέμηση της φτώχειας. Από ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν λαμπερές προσωπικότητες όπως ο Μάκης Τσέλιος, ο Τάσος Σωφρονίου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Γιώργος Χειμωνέτος και πολλοί άλλοι.

Μετά την χοροθεατρική παράσταση της Feeling Human και την έκθεση φωτογραφίας, σειρά είχε η επίδειξη μόδας του Χριστόφορου Κοτέντου που εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με τις δημιουργίες του. Σεράινα, Νάιλα και Μαρία ήταν τρία από τα κορίτσια του Next Top Model που περπάτησαν στη πασαρέλα ενώ η Ραμόνα έμεινε να τις χειροκροτεί από κάτω. Δεν εμφανίστηκε κανένα άλλο μοντέλο ή μέλος της κριτικής επιτροπής του δημοφιλούς model’s show. 

Φυσικά δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Τρία κορίτσια παραπάτησαν,η μία μάλιστα σωριάστηκε στο πάτωμα πριν να φτάσει καν στα μέσα της πασαρέλας. Αποχορώντας είδαμε τη Ραμόνα να φεύγει με τον άντρα της Χρήστο και την Σεράινα να φεύγει χεράκι-χεράκι με τον καλό της φίλο, Τάσο Σωφρονίου.

 

Ο Τόλης Σκουλαριώτης με την Χριστίνα Γουλιελμίνο και το σκύλο του

Ο Τάσος Σοφρωνίου

Ο Μάκης Τσέλιος

Η Ραμόνα

Ο Γιώργος Χειμωνέτος, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο Νίκος Στεργίου

Η Seraina στην πασαρέλα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε