Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Apostolos Mitropoulos! O επαναστάτης της ελληνικής μόδας στο TLIFE, λίγο πριν το MadWalk

Underground αισθητική που εισβάλει σε οποιονδήποτε χώρο με την αυθάδεια και την αθωότητα ενός παιδιού. Σαγηνευτική κομψότητα που γαργαλάει τα ρουθούνια του ερωτισμού.

Είναι ελεύθερος! Επιτρέπει στη φαντασία του να εκφραστεί. Δεν συμβιβάζεται. Αποτυπώνει τη σύγχρονη ζωή στα ρούχα του, τα ράβει με κλωστή από χιούμορ έχοντας πάντα ένα πατρόν ιδιαίτερης θηλυκότητας. Έχει θράσος. Δεν υποκύπτει σε κατεστημένα και δεν σκύβει το κεφάλι σε συμβατικές τάσεις. Κάνει ό, τι γουστάρει! Και σε προκαλεί να κάνεις κι εσύ το ίδιο…

Γελάει δυνατά, λατρεύει τη μουσική και παίζει με τη μόδα. Underground αισθητική που εισβάλει σε οποιονδήποτε χώρο με την αυθάδεια και την αθωότητα ενός παιδιού. Σαγηνευτική κομψότητα που γαργαλάει τα ρουθούνια του ερωτισμού. Ρούχα φτιαγμένα για γυναίκες που ξέρουν να ζούνε τη ζωή… όπως της αξίζει.

Mε αφορμή το 2ο MAD Walk στο οποίο συμμετέχει ο Έλληνας σχεδιαστής με το ιδιαίτερο στιλ, μιλάει στο TLIFE για τα ρούχα που ετοιμάζει, την παρουσίαση στο λαμπερό MAD Walk στις 8 Φεβρουαρίου, τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο ντύσιμό τους, τι πρέπει να προσέχουν τα νέα κορίτσια αλλά και την άλλη του μεγάλη αγάπη, τη μουσική.

Τι ετοιμάζεις για το MadWalk; Τι θα δούμε; Έχεις βάλει το χεράκι σου εκτός από σχεδιαστικά και μουσικά;

Το ντοκιμαντέρ Paris is burning της Jennie Livingston είναι η βασική πηγή έμπνευσής μου. Η ζωή στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του ’80, το voguing, τα ballrooms, η house μουσική και όλη η gay κουλτούρα των Aφροαμερικανών και Λατίνων που αργότερα έγινε μόδα. Σε αυτήν την κολεξιόν υπάρχει πολύ χρώμα και ένα έντονο παιχνίδι με αντιθέσεις

υφασμάτων και υλικών γενικότερα όπου το αποτέλεσμα δίνει μια funky couture συλλογή. Τέλος, τα κοσμήματα είναι της Έλενας Σπέγγου τα οποία συμπληρώνουν το γενικότερο look της κολεξιόν μου.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε