Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αυτό είναι το ελληνικό Pinterest!

 Αυτό είναι το ελληνικό Pinterest!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.07.2012 | 10:37
Πρώτη δημοσίευση: 20.07.2012 | 10:37

 Η Ελληνική προσπάθεια PinPin.gr (αντίστοιχη του Pinterest) ξεκίνησε δυναμικά την λειτουργίας της φιλοδοξώντας να αποτελέσει την ισχυρότερη παρουσία στην σχετική κατηγορία ιστοσελίδων.

Το PinPin.gr είναι ένας “ηλεκτρονικός” πίνακας ανακοινώσεων που επιτρέπει στα μέλη του να αναρτούν οτιδηποτε ενδιαφέρον εντοπίζουν κατα την περιήγησή τους στο διαδίκτυο. Με εύκολο και ιδιαίτερα χρηστικό μενού αναζήτησης πληροφοριών, ο κάθε χρήστης μπορεί να βρεί πληροφορίες και απαντήσεις αναφορικά με μεγάλο εύρος θεματολογίας πχ από μόδα, φωτογραφία, hobbies, ταξίδια εως διακόσμηση, life-style, δώρα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
 
Το κοινωνικό δίκτυο PinPin.gr επιτρέπει στα μέλη του, να κάνουν “pinpin” (ανάρτηση) εικόνες, βίντεο και ότι άλλο ενδιαφέρον βρίσκουν στο διαδίκτυο. Δεν περιορίζεται βέβαια μόνο σε αυτό. 
 
Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να δημιουργούν πίνακες με τα ενδιαφέροντά τους, να τα οργανώνουν και ταυτόχρονα να τα μοιράζονται μέσω άλλων κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter.

Διαβάστε περισσότερα στο Secnews.gr
 
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πώς κλέβουν οι χάκερ τα PIN από τον τρόπο που κρατάμε το κινητό μας! Πώς κλέβουν οι χάκερ τα PIN από τον τρόπο που κρατάμε το κινητό μας!