Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δ. Καμπούρη: “Η δοσοληψία στις σχέσεις με ενοχλεί και με καταπιέζει”

Δ. Καμπούρη: “Η δοσοληψία στις σχέσεις με ενοχλεί και με καταπιέζει”
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 28.04.2012 | 10:10

tlife

Όμορφη, λαμπερή και εμφανώς αδυνατισμένη, η "φρέσκια" μανούλα έχει ξαναβρεί τη φόρμα της και το απολαμβάνει!

“Δεν πρέπει να αγωνιούμε να αποδείξουμε πράγματα για τον εαυτό μας γιατί με το πέρασμα του χρόνου όλοι μπαίνουμε εκεί που μας αξίζει. Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας και τις επιλογές μας.” Αυτό το συμπέρασμα - και πολλά άλλα - μοιράζεται η Δέσποινα Καμπούρη στην συνέντευξή της στο περιοδικό Forma.

Η παρουσιάστρια όμορφη, λαμπερή και εμφανώς αδυνατισμένη έχει περάσει σε μία νέα φάση στη ζωή της με βασικό πρωταγωνιστή την κόρη της!

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της;

Βλέπω πλέον τα πράγματα εντελώς αλλιώς. Έχω γίνει πολύ πιο ευαίσθητη και πολύ πιο δυνατή και σκληρή ταυτόχρονα.... Νιώθω ότι εγώ είμαι η ασπίδα της που θα την προστατέψει από ό,τι μπορεί να την απειλεί. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορείς να νιώσεις αν δεν έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί.... Εγώ πριν ήμουν ένας άνθρωπος που τελευταία στιγμή έβαζα 2 ρούχα στη βαλίτσα και έφευγα για ταξίδι χωρίς να ξέρω καν πότε θα γυρίσω. Τώρα πια όλα μπαίνουν σε κουτάκια και δημιουργείται ένα πρόγραμμα που για τους ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να είναι “απρογραμμάτιστοι” τους έρχεται λίγο “κάπως”. Βέβαια αξίζει τον κόπο, καθώς δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από την μητρότητα....

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο Tlife


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο