Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Δ. Ολυμπίου: Το TLIFE “τρύπωσε” στις πρόβες και μίλησε μαζί της, λίγο πριν την πρεμιέρα!

Δ. Ολυμπίου: Το TLIFE “τρύπωσε” στις πρόβες και μίλησε μαζί της, λίγο πριν την πρεμιέρα!

Δες όλα όσα έγιναν στις πρόβες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο…

Στο Upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου “τρύπωσε” το TLIFE, λίγο πριν την πρεμιέρα της Δέσποινας Ολυμπίου και την απαθανάτισε την ώρα της πρόβας. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της και τις πυρετώδεις προετοιμασίες, αφού θέλει να είναι όλα τέλεια για την πρεμιέρα, η Δέσποινα ξέκλεψε λίγο χρόνο και μας μίλησε για το νέο πρόγραμμα που ετοίμασε.

 

Χαλαρή και ευδιάθετη η γνωστή ερμηνεύτρια μας υποδέχτηκε με χαρά στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα φιλοξενήσει φέτος τα τραγούδια των φίλων της, όπως λέει και η ίδια και θα αποτελέσει ένα από τα πιο hot παρεϊστικά στέκια του φθινοπώρου.

 

Τι καινούριο ετοιμάζεις για φέτος; Πότε θα γίνει η πρεμιέρα;

 

Ξεκινάμε την Παρασκευή στις 19 Οκτωβρίου τις εμφανίσεις μας, ενώ θα γίνει και μια βραδιά σαν πρόβα generale την Τετάρτη για φίλους. Η ιδιαιτερότητα αυτής της βραδιάς είναι ότι εκείνη την ημέρα θα γιορτάσω τα γενέθλιά μου και ήθελα να έχω κοντά μου όλους τους δικούς μου ανθρώπους για να πουν και τη γνώμη τους για το νέο πρόγραμμα. Θα είναι κάτι σαν γιορτή, party, συγκέντρωση για φίλους. Η ζωή, εξάλλου, είναι πολύ όμορφη όταν την στολίζεις με συγκινήσεις και όμορφα συναισθήματα.

 

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε η Δέσποινα Ολυμπίου στο TLIFE και δες αποκλειστικές φωτογραφίες

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε