Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Diet Lessons! Ο δεκάλογος της σωστής διατροφής σε βοηθά να χάσεις κιλά…

Diet Lessons! Ο δεκάλογος της σωστής διατροφής σε βοηθά να χάσεις κιλά…

Ακολούθησε τις 10 συμβουλές τις διαιτολόγου και δες να συμβαίνουν θαύματα στο σώμα σου, χωρίς κάν να κάνεις δίαιτα.

Κάνουμε μαθήματα διατροφής! Το κλειδι για να μην πάρεις κιλά και να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου είναι η γνώση. Κάθησε λοιπόν στο θρανίο και ξεκίνα μαθήματα διατροφής. Πρώτο μάθημα; Ο δεκάλογος της σωστής διατροφής. Ακολούθησε τις 10 συμβουλές τις διαιτολόγου και δες να συμβαίνουν θαύματα στο σώμα σου, χωρίς καν να κάνεις δίαιτα. 

Κλειδί για τη διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους αποτελεί η υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών, μιας και κανένα μακροπρόθεσμο θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπάρξει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, εάν δε μεταβληθεί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη διατροφή μας εξηγει η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη.

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
1. Όσο πιο συχνά τόσο πιο καλά: Ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται ενέργεια για να λειτουργήσει, την οποία προσλαμβάνει μέσω της τροφής. Συνεπώς, το πρωταρχικό μας μέλημα για να παραμείνουμε σε φυσιολογικό επίπεδο βάρους είναι η σταδιακή πρόσληψη μικρών και συχνών γευμάτων (κάθε 3 ώρες), έτσι ώστε να ο μεταβολισμός να λειτουργεί συνέχεια και να μην τεμπελιάζει.

Diet Info: Όταν θα μείνουμε πολλές ώρες νηστικοί, ο οργανισμός εξαντλεί τα αποθέματα ενέργειας με αποτέλεσμα όταν καταναλώσουμε φαγητό να ξεφύγουμε σε ποσότητα και τελικά να αυξηθεί η αποθήκευση λίπους.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε