Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διεθνής καριέρα για την Τζούλια!

Διεθνής καριέρα για την Τζούλια!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.03.2010 | 12:15

Και δυστυχώς δεν μιλάμε για καριέρα του μόντελινγκ που άνετα θα μπορούσε αλλά...

... για την κυκλοφορία του "απαγορευμένου" DVD και στο εξωτερικό. Αφού έγινε ανάρπαστο σε Ελλάδα και Κύπρο, ο παραγωγός  και κάτοχος-πλέον-του καυτού υλικού, Δημήτρης Σειρηνάκης, θα κυκλοφορήσει το DVD και σε χώρες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Σειρηνάκης κατέθεσε χτες στο Σώμα Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών, τιμολόγια, παραστατικά, συμβόλαια και διπλότυπα. " Κατέθεσα, όπως όφειλα, όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει καμιά παρατυπία. Όλα όσα ακούστηκαν περί ναρκωτικών και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας είχαν στόχο την συκοφαντία μου. Οι ελεγχτές του ΣΔΟΕ έκαναν την δουλειά τους. Δεν τίθεται κανένα άλλο θέμα και συνεχίζω να λέω πως όλα έγιναν νόμιμα. Νομίζω πως αποδεικνύεται πλέον και πέρα από τις δικές μου δηλώσεις".

Η είδηση για το καυτό DVD έφατσε και στη γειτονική Τουρκία. Μάλιστα η εφημερίδα "Aksam", αφιέρωσε μέρος του πρωτοσέλιδού της στη "διεθνή" μας πλέον Τζούλια, αναφέροντας πως το μοντέλο πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό με αμοιβή 200.000 ευρώ!

Η Τζούλια συνεχίζει να επιμένει στην αρχική της τοποθέτηση. " Θα πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η κωμωδία που έχει στηθεί γύρω από το όνομα της Τζούλιας". δηλώνει ο μάνατζέρ της, Μένιος Φουρθιώτης.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Θύμισε Αλεξανδράτου! Ανεκτίμητη γκριμάτσα αφού έχασε τον τίτλο στα καλλιστεία! [vid] Θύμισε Αλεξανδράτου! Ανεκτίμητη γκριμάτσα αφού έχασε τον τίτλο στα καλλιστεία! [vid]
  2. Pretty woman: Αυτό ήταν το εναλλακτικό τέλος του! Pretty woman: Αυτό ήταν το εναλλακτικό τέλος του!