Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Δημοσιεύτηκε η φωτογραφία της C. Aguilera και του συντρόφου της, λίγο μετά τη σύλληψή τους!

Η άλλη πλευρά.. της Αguilera!

Μια Christina που δεν έχουμε συνηθίσει, χλωμή, απεριποίητη και με κόκκινα μάτια, είδαμε όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας η φωτογραφία της, λίγο μετά τη σύλληψη της ίδιας και του συντρόφου της. Οι δυο τους, με οδηγό εκείνον, συνελήφθησαν από την αστυνομία του Δυτικού Χόλιγουντ, καθώς βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης. Μάλιστα, άνθρωπος από την ποινική δίωξη, δήλωσε ότι η Christina ήταν εξαιρετικά μεθυσμένη και δεν μπορούσε να ελέγξει ή να φροντίσει τον εαυτό της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 30χρονη Christina κατστρέφεται σταδιακά, καθώς δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της. Από την ώρα που θα αρχίσει να καταναλώνει ποσότητες αλκοόλ, δεν μπορεί να συγκρατηθεί και να σταματήσει. Η σύλληψη της ίδιας και του συζύγου της, είχε ως αποτέλεσμα, εκείνη να κατηγορηθεί για πλημμέλημα και να καταβάλλει το ποσό των 118€, ενώ η εγγύηση για τον 25χρονο Rutler ήταν 22.000€.

Εκείνος ογηγούσε επικίνδυνα και απρόσεκτα, ενώ η Aguilera δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Rutler είναι επιρρεπής σε παρόμοιες συμπεριφορές τους τελευταίους μήνες. Όταν συγγενείς της κατέφθασαν στο τμήμα, η μητέρα της την συμβούλεψε να ηρεμήσει και να προσπαθήσει να ξεμεθύσει. Τότε η διάσημη τραγουδίστρια της είπε: ”Ποια νομίζεις ότι είσαι;”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε