Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ε. Κοκκίνου: “Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ούτε έχω δείξει ότι είμαι με τον Γιώργο”

Ε. Κοκκίνου: “Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ούτε έχω δείξει ότι είμαι με τον Γιώργο”

Η τραγουδίστρια μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια για τον έρωτά της με τον Μπόγρη, τη μοναδική σχέση με τον 4χρονο γιο της και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Η Έλλη Κοκκίνου φωτογραφίζεται για το ΟΚ! στην πιο ώριμη φάση της ζωής της και μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια για τον έρωτά της με τον Γιώργο Μπόγρη, τη μοναδική σχέση με τον 4χρονο γιο της Αλέξανδρο και το πολυσυζητημένο διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Πώς παρουσίασες στον Αλέξανδρο τη σχέση σου με τον Γιώργο Μπόγρη;

Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ούτε έχω δείξει, τις λίγες φορές που έχουν έρθει σε επαφή, ότι με τον Γιώργο έχουμε σχέση. Αυτό που ξέρει είναι ότι είναι φίλος μου, τον αντιμετωπίζει όπως και τον Παύλο (Σταματόπουλο) που είναι κουμπάρος μου και νονός του. Το έχω κουβεντιάσει και με παιδοψυχολόγο και μου τόνισε ότι είναι πολύ μικρός για να συζητήσω μαζί του κάτι τέτοιο.

Και τι θα κάνεις αν ο Γιώργος σού ζητήσει να παντρευτείτε;

Δεν νομίζω να ξαναπαντρευτώ…. Έβαλα το νυφικό μου, έκανα και ένα ωραίο πάρτι για τους φίλους μου, οπότε το έζησα αυτό το παραμύθι. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να θέλω να συζήσω με κάποιον. Ίσως σε τρία-τέσσερα χρόνια αλλάξω γνώμη. Αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία διάθεση να ξαναπαντρευτώ.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε