Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ε. Παπούλια: "Ο δεύτερος γάμος μου ήταν εκπληκτικός και έληξε σχεδόν την ίδια μέρα που έγινε!"

Ε. Παπούλια: `Ο δεύτερος γάμος μου ήταν εκπληκτικός και έληξε σχεδόν την ίδια μέρα που έγινε!`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 30.10.2012 | 13:19

tlife

Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει για τους γάμους της, τις επαγγελματικές της επιτυχίες και την ανάγκη της να μείνει ξανά στο εξωτερικό!

Όταν σκεφτόμαστε την Εβελίνα Παπούλια σκεφτόμαστε τους Δύο Ξένους! Πράγματι, ο ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου ήταν αυτός που την έκανε ευρέως γνωστή, ωστόσο η ίδια μιλώντας στο Θέμα People λέει ότι τα χρήματα που έβγαλε εκείνη την περίοδο δεν ήταν αντίστοιχα της τεράστιας επιτυχίας της σειράς. Και δεδομένου ότι η Εβελίνα Παπούλια στην πραγματικότητα και στην καθημερινότητά της δεν ήταν η χαρούμενη κοπέλα που υποδύονταν, αυτό ήταν κάτι που την ενοχλούσε.
Για μένα ήταν δυσβάσταχτο! Δεν μπορεί να με συναντάει ο άλλος σε ένα νοσοκομείο που είχα πάει να δω έναν δικό μου άνθρωπο και να μου λέει έλα πες μας ένα αστείο!.

Η σχέση της με τα χρήματα, το μπαλέτο και τα φωνητικά σε δίσκο του Σάκη Ρουβά!

Στην ίδια συνέντευξη η όμορφη ηθοποιός μίλησε και για την σχέση που έχει με τα χρήματα. Λέει ότι ουδέποτε έβγαλε πολλά λεφτά, καθώς τα λεφτά τα έφερνε η τηλεόραση κι εκείνη πάντα προτιμούσε το θέατρο. Θέλω να έχω τα χρήματα για να μην έχω το άγχος πώς θα περάσει ο μήνας. Αλλά από εκεί και πέρα δεν είμαι παραδόπιστη, ούτε μηρμυγκάκι να μαζεύω, λέει.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο