Κυριακή, 19 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πρώην σωματοφύλακας «καρφώνει» την Τζολί: Σαμποτάρει τη σχέση των παιδιών με τον Πιτ, τους έλεγε να τον αποφεύγουν

Πρώην σωματοφύλακας «καρφώνει» την Τζολί: Σαμποτάρει τη σχέση των παιδιών με τον Πιτ, τους έλεγε να τον αποφεύγουν
Reuters

Η Αντζελίνα Τζολί κατηγορείται ότι σαμποτάρει τη σχέση των έξι παιδιών της με τον πατέρα τους Μπραντ Πιτ λέγοντάς τους να αποφεύγουν να περνούν χρόνο με τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του στο πλαίσιο της επιμέλειας.

Πρώην σωματοφύλακας του ζευγαριού, για πάνω από 20 χρόνια, κατέθεσε εις βάρος της Αντζελίνα Τζολί, εν μέσω της δικαστικής της διαμάχης με τον Μπραντ Πιτ, για το κτήμα Miraval, αλλά και την κηδεμονία των παιδιών τους, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

Όπως είπε είχε ακούσει στο παρελθόν, τη Τζολί να προτρέπει τα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος, όσο κι άλλα μέλη του προσωπικού την άκουσαν να λέει στα παιδιά, να μην περνούν χρόνο μαζί του κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, στο πλαίσιο της επιμέλειας.

Ο πρώην σωματοφύλακας, Τόνι Γουέμπ εργάστηκε για την οικογένεια για περισσότερα από 20 χρόνια, ξεκινώντας το 2000, αλλά ισχυρίζεται ότι η Τζολί τον απέλυσε αφού δύο μέλη του προσωπικού ασφαλείας του τάχθηκαν στο πλευρό του Πιτ μετά τον χωρισμό.

«Μεταξύ 2000 και 2020, παρείχα υπηρεσίες προσωπικής ασφάλειας για την Αντζελίνα Τζολί και την οικογένειά της, ενώ τώρα παρέχω υπηρεσίες στον Μπραντ Πιτ», αναφέρει στην κατάθεσή του ο Τόνι Γουέμπ.

Μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ και για λίγα ακόμα χρόνια, συνέχισε να εργάζεται για εκείνη και τότε, ήταν που την άκουσε να δίνει… συμβουλές στα παιδιά της για τον πατέρα τους.

Τέλος, πρόσθεσε πως υπάρχουν άλλα μέλη του προσωπικού που μπορούν να επιβεβαιώσουν την κατάθεσή του, ενώ τόνισε πως στο παρελθόν, υπάλληλος της Τζολί του ζήτησε να τα σταματήσει, προκειμένου να μην καταθέσουν.

Η δικαστική διαμάχη των χολιγουντιανών σταρ, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, αφορά στο παραμυθένιο οινοποιείο Miraval στη Γαλλία.

Ο αμπελώνας που βρίσκεται στην Προβηγκία της Νότιας Γαλλίας αγοράστηκε για 28 εκατ. δολάρια το 2008.
Η δικαστική διαμάχη αφορά στην πώληση του μεριδίου ιδιοκτησίας της Τζολί στον Ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ, το 2021. Ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγό του πως πούλησε το μερίδιό της σε Ρώσο ολιγάρχη χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του.

Ο δικαστής αποφάνθηκε υπέρ της βραβευμένης με Όσκαρ 48χρονης ηθοποιού και απέρριψε πέντε από τους επτά ισχυρισμούς που ο Πιτ προέβαλε εναντίον της στην αγωγή που κατέθεσε, κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Λος Άντζελες.

Πληροφορίες από Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις