Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 10 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εξοφλήστε λογαριασμούς μέσω Facebook!

Εξοφλήστε λογαριασμούς μέσω Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.03.2010 | 07:36
Πρώτη δημοσίευση: 03.03.2010 | 07:36

Αν χρωστάτε χρήματα σε κάποιον Facebook φίλο σας, ξεπληρώστε τον απο το δημοφιλές site.

Το Buxter είναι μια εφαρμογή της εταιρίας online συναλλαγών ClickandBuy, που τρέχει στο Facebook.


Το σκεπτικό της εταιρίας είναι οτι αφού οι χρήστες μπορού και μοιράζονται τα statuses τους, φωτογραφίες και τις πληροφορίες τους στο Facebook, μπορούν να μοιράζονται και τα χρήματα τους.


Η συναλλαγή βέβαια δεν είναι εντελώς δωρεάν αλλά γίνεται μια κράτηση 1.9% σε κάθε συναλλαγή ενώ για τα νομίσματα εκτός απο το ευρώ και το δολάριο η κράτηση είναι 5%.


Επίσημα η εταιρία δεν έχει σαν στόχο να αντικαταστήσει το τραπεζικό σύστημα, άλλα να βοηθήσει σε απλές συναλλαγές όπως είναι η πληρωμή ενός εισιτηρίου κινηματογράφου ή του λογαριασμού ενός εστιατορίου.


Για να χρησιμοποιήσετε το Buxter θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό πρώτα στο ClickandBuy, ενώ ο συνολικός αριθμός των χρηστών της εταιρίας φτάνει τα 13 εκατομμύρια παγκοσμίως.

 

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  2. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  3. Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016; Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016;
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook