Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Για μπανάκι στη Μάνη Χρουσαλά-Πατίτσας!

Για μπανάκι στη Μάνη Χρουσαλά-Πατίτσας!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.06.2010 | 09:00

tlife

Το ζευγάρι, μετά τις αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν στο θωρηκτό Αβέρωφ, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Παρόλα αυτά το περασμένο Σάββατο βρέθηκαν για μπάνιο στο Λιμένι της Μάνης. Στην συντρφοφιά τους ήταν και ο πολύ καλός φίλος της Μαριέττας Χρουσαλά, ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος. Η παρέα μετά το μπάνιο απόλαυσε ψαράκι σε ταβεράνι της περιοχής.

"Φυσικά είναι πάρα πολύ στεναχωρημένοι, όχι μόνο η Μαριέττα αλλά και ο Πατίτσας. Τους έχει κοστίσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Έχουν βρεθεί στην δίνη. Έχει πάρει απρόσμενη έκταση χωρίς να φταίνε", υποστηρίζει στο TL!fe o φωτογράφος.

"Δεν είχαν καμία πρόθεση να προσβάλουν κανένα μνημίο. Έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί βρεθήκανε στην δίνη μες την χαρά τους και τους πήραν όλη την χαρά από την πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι κρίμα!", συμπληρώνει ο ίδιος.

Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λεό Πατίτσα δεν έχουν σκοπό να κάνουν κάποια παραπάνω δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που τους πήρε στο λαιμό τους είναι ότι οι καλεσμένοι φέρανε κάποιες φίλες τους, πράγμα που δεν μπορούσε να ελέγξει το ζευγάρι, σύμφωνα με τον Χάρη Χριστόπουλο. Βέβαια σήμερα η  Μαριέττα   απάντησε  για πρώτη φορά για όλα όσα λέγονται και γράφονται για το περιβόητο πάρτυ της οικογένειας Πατίτσα στο Αβέρωφ.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ   Διαδώστε αυτό το άρθρο