Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

H Βaby του Dirty Dancing, “έζησε τη στιγμή της ζωής της” στο Dancing with the stars!

Η Jennifer Grey από το Dirty Dancing, κατάφερε να κερδίσει στο talent show καθώς ο παρτενέρ της έχει πάρει 3 φορές την πρώτη θέση.

Η Jennifer Grey, γνωστή ως Baby από την αγαπημένη ταινία πολλών, Dirty Dancing,  κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο Dancing with the stars αφήνοντας πίσω της την 20χρονη κόρη της Sarah Palin, η οποία ήταν φαβορί!
 
Η 50χρονη γυναίκα, που πήρε μέρος στο show προς τιμήν του άλλοτε συμπρωταγωνιστή της Patrick Swayze, είχε στο πλευρό της τον καλύτερο παρτενέρ, Derek Hough καθώς έχει καταφέρει να φτάσει πρώτος στον τελικό τρεις συνεχόμενες φορές. Η Grey νίκησε πρόσφατα και στην δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και πέρασε μία χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς που παραλίγο να την θέσουν εκτός από τον τελικό.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τους ισχυρούς αντιπάλους της η 50χρονη κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο του talent show. Δάκρυα χαράς της έφερε η νίκη της και δήλωσε: “Είναι τόσο γλυκό πράγμα το τέλος ενός τόσο δύσκολου ταξιδιού το οποίο άξιζε κάθε δευτερόλεπτο,  ήταν ευκαιρία ζωής και είμαι ευγνόμων που δεν την έχασα.”

Την νίκη της αυτή την αφιέρωσε στην 9χρονη κόρη της Stella. Όσον αφορά αυτό που θα της λείψει πιο πολύ τώρα που τελείωσε το show είναι φυσικά ο χορός. Ωστόσο η ίδια απέδειξε οτι ξέρει να κερδίζει μάχες!

Δες το βίντεο του τελικού με το τραγούδι που είχε χορέψει και στην ταινία Dirty Dancing, με τίτλο “Do you love me”:


 
Δες το βίντεο με τη χορογραφία της Grey και του Patrick στο ίδιο τραγούδι, από την ταινία:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε