Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η D. Moore στην Ελλάδα. Ποιος τη φιλοξενεί – Όλες οι λεπτομέρειες για την παραμονή της στη χώρα μας

Η D. Moore στην Ελλάδα. Ποιος τη φιλοξενεί – Όλες οι λεπτομέρειες για την παραμονή της στη χώρα μας

Πώς περνάει αυτές τις μέρες στην Αθήνα;

Η Demi Moore βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και αρκετές ημέρες. Αρχικά επισκέφτηκε την Μύκονο και την όμορφη Κεφαλονιά, στην οποία έμεινε και τις περισσότερες ημέρες φιλοξενούμενη σε σκάφος.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE η Demi στην Αθήνα, φιλοξενείται από το ζεύγος Στέγγου! Τον Ανδρέα και τη σύζυγό του Αθανασία. Πρόκειται για το ίδιο ζευγάρι που είχε φιλοξενήσει τον Ashton Kutcher. Αρχικά είχαν γνωριστεί ο Ανδρέας και ο Αston στις Μπαχάμες. Το ζεύγος Στέγγου διαθέτει σπίτι στο Μαϊάμι όπου συναντιόταν συχνά με τον Kutcher αλλά και με την πρώην σύζυγό του Demi Moore. Και οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν τη φιλία με το ζεύγος Στέγγου και μετά τον χωρισμό τους.

Μετά την Κεφαλονιά, η Demi επέστρεψε στην Αθήνα και φιλοξενείται από το ζευγάρι στην έπαυλή του, στη Βούλα. Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός και η Αθανασία Στέγγου βρέθηκαν στο κέντρο της Γλυφάδας για ψώνια. Η Demi Moore, θέλησε να αγοράσει κάποια προΐόντα ομορφιάς από την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Centre. Το TLIFE γνωρίζει και τα ακριβή προϊόντα που αγόρασε.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε