Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ε. Μελέτη αποκάλυψε στο ”Μίλα” γιατί απείχε 9 μήνες από το σεξ!

Δες βίντεο…

Μία από τις ανατρεπτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και του ραδιοφώνου, η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Τζούλη, την Μαρία και την Sunny για σχέσεις, σεξ και χωρισμούς.

Η Ελεονώρα, που καθημερινά συμβουλεύει τους ακροατές γύρω από θέματα σχέσεων από τη συχνότητα του ”Δρόμου 89.8”, καθ’ όλη τη διάρκεια του διαλείμματος twit-αρε, ομολόγησε ότι το μεγαλύτερο διάστημα αποχής της από το σεξ ήταν 9 μήνες κι εξήγησε υπό ποιες συνθήκες μπορείς να είσαι φίλη με έναν πρώην σου.

Mίλα μου για χωρισμούς

”Να ξεκαθαρίσω κάτι από την αρχή της κουβέντας, οποιαδήποτε αναφορά σε πρόσωπα και καταστάσεις είναι γενική… Όπως στις ταινίες που λένε, οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εξαιρετικά συμπτωματική, έτσι λοιπόν, κι εγώ σας λέω ότι οποιαδήποτε αναφορά σε πρόσωπα και καταστάσεις είναι γενική… (γέλια)

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και αυτό, όλα είναι σχετικά. Το αν μπορείς να είσαι φίλος με τον άλλον μετά από χωρισμό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μέχρι να μου συμβεί, δεν είμαι 100% σίγουρη για το αν γίνεται. Επειδή όμως, μου συνέβη, νομίζω πως, ναι, γίνεται. Και μπορώ να το τεκμηριώσω. Όταν χωρίζεις, υπάρχουν 3 περιπτώσεις:

– ή θα χωρίσεις και δεν θα είσαι καθόλου καλά με τον πρώην σύντροφο

– ή θα χωρίσεις και θα υπάρχει μια επαφή, που θα την βαφτίσεις φιλία και ενδεχομένως στη συνέχεια, ή θα οδηγήσει σε επανασύνδεση ή θα σου περάσει

– ή θα χωρίσεις και όταν περάσουν τα χρονικά διαστήματα που πρέπει, μπορείς να γίνεις και φίλος με τον άλλο.

Εμένα μου έχουν συμβεί και τα τρία. (γέλια) Ο πρώτος μου έρωτας ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Ούτε που τον θυμάμαι, ούτε θυμάμαι ότι πέρασε από τη ζωή μου. Έκανε πάρα πολλά λάθη για να θέλω να τον έχω στη ζωή μου -ήμασταν 2-3 χρόνια μαζί- και δεν αξίζει. Τον έχω διαγράψει εδώ και χρόνια.

Σαφώς όμως και έχω φιλία με πρώην. Κι εκείνος έχει κοπέλα, κι εγώ έχω… Δεν βγαίνουμε και 4αδα. Εξαρτάται από το πώς έχεις χωρίσει, πόσο θες αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου κλπ. Στην προκειμένη περίπτωση, το πρόσωπο που θα αναφέρω, ήταν η επόμενη σχέση από αυτή που μόλις ανέφερα. Κράτησε γύρω στα 3,5 χρόνια, μιλάμε για ένα εξαιρετικά μεγάλο και ειλικρινή έρωτα. Οι καταστάσεις μας οδήγησαν στο ότι πρέπει να χωρίσουμε και τώρα έχουμε μία πάρα πολύ καλή επαφή, τακτική, όποτε βλεπόμαστε λέμε τα νέα μας, τα προσωπικά μας, σε δύσκολες στιγμές έχει υπάρξει δίπλα μου. Η τελευταία κοπέλα του δεν με έχει γνωρίσει, δεν την έχω γνωρίσει…

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε