Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η άγνωστη αδερφή της Δούκισσας μιλάει για τη ζωή της τραγουδίστριας!

Δούκισσα Φωταρά του Δημητρίου! Κι όμως. Αυτή είναι η ταυτότητα και μιας άλλης γυναίκας. Πρόκειται για την αδερφή της τραγουδίστριας που μας άφησε πρόσφατα.

Η Δούκισσα ήξερε πολύ καλά να κρατάει τη προσωπική της ζωή για εκείνη και τους ανθρώπους της. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είχε μία ετεροθαλή αδερφή, τη Δούκισσα Φωταρά του Δημητρίου. Η άγνωστη αδερφή της μεγάλης τραγουδίστριας λύνει τη σιωπή της.

”Έχασα την κολλητή μου. Συμπάσχουμε, κι εγώ και ο σύζυγός μου. Να σκεφτείτε ότι στον γιο μας δεν είπαμε τίποτα για να μην τον στενοχωρήσουμε, αγαπούσε πολύ τη θεία του. Στο τελευταίο αντίο στεκόμουν πίσω, πονούσα. Ο Δημήτρης Χιονάς με πήρε και με πήγε στο φέρετρο”, περιγράφει η μικρότερη Δούκισσα στην Espresso.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Δημήτρης Φωταράς παντρεύεται τη μητέρα της τραγουδίστριας. Όταν η Δούκισσα γεννιέται, εκείνος ζητάει διαζύγιο και το 1941 παντρεύεται μία άλλη γυναίκα με την οποία αποκτά ακόμη μία κόρη. Την ονόμασε και εκείνη Δούκισσα. Τα κορίτσια δεν γνώριζαν τίποτα η μία για την ύπαρξη της άλλης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε