Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η απάντηση της συντρόφου του Δ. Σκαρμούτσου για τα γυμνά πλάνα!

Η Αφροδίτη Γεωργούση έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τις γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το διαδίκτυο.

Η σχέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου με την νεαρή ηθοποιό Αφροδίτη Γεωργούση προκάλεσε το ενδιαφέρον των media. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές πόζες της, οι οποίες προκάλεσαν την αντίδρασή της και έτσι η ίδια αποφάσισε να στείλει μια επιστολή διαμαρτυρίας.

 
Η Αφροδίτη Γεωργούση ξεκαθαρίζει ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από ταινία που προβλήθηκε από την ΕΤ1! Σε επιστολή της, η νεαρή ηθοποιός απαντά πως δεν πρόκειται για πορνοταινία και δεν κρύβει την οργή της.
 
“Επειδή δεν αντέχω άλλο αυτόν το διασυρμό του ονόματος μου, να σας ενημερώσω ότι οι φωτογραφίες που δείχνετε είναι από ταινία μικρού μήκους, παραγωγής ΕΡΤ και βραβευμένη με 2 βραβεία στο φεστιβάλ Δράμας και πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ μικρού μήκους της Νάουσας! Και δεν είμαι σε όλες εγώ! Δείχνετε άλλη κοπέλα αντί για μένα! Έλεος! Η ταινία λέγεται: “Το νόημα της ζωής” και είναι ταινία animation όχι πορνό. Για την προσωπική μου ζωή γράψτε ότι θέλετε, δεν σας κατηγορώ μιας και δεν ξέρετε γιατί δεν δίνω κανένα δικαίωμα! Για την επαγγελματική μου όμως είναι κρίμα να γράφετε ανακρίβειες!”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή της.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε