Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ηλικία φαίνεται από τα χέρια! Και ξέρουμε ποιες θεραπείες κάνουν οι stars για να την κρύψουν!

Η ηλικία φαίνεται από τα χέρια! Και ξέρουμε ποιες θεραπείες κάνουν οι stars για να την κρύψουν!

Είναι το πιο παραμελημένο σημείο του σώματός μας. Αλλά μας εκδικείται βγάζοντας κηλίδες και αποκαλύπτοντας την ηλικία μας!

Δεν ξέρω σε ποια ηλικία είσαι εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές. Δεν ξέρω καν σε τι κατάσταση είναι τα χέρια σου. Ξέρω, όμως, πού θα καταλήξεις: θα ξυπνήσεις ένα πρωί και τα χέρια σου θα είναι λεπτά, με κάποιες καφέ κηλίδες από πάνω και θα δείχνουν γηρασμένα. Κι εκείνη την στιγμή θα κοιταχτείς στον καθρέφτη σου και θα δεις μια άλλη επιδερμίδα προσώπου, πιο νέα. Φυσικά, γιατί οοοοολα αυτά τα χρόνια φρόντιζες το πρόσωπό σου με κρέμες και τα χέρια σου που δούλευαν για ΄σένα είχαν την πολυτέλεια μιας απλής κρέμας χεριών μια στο τόσο…

Υπάρχει, όμως, κάτι που λέγεται πρόληψη. Και για να μην ξυπνήσεις ποτέ έτσι φρόντισε να βάζεις καθημερινά ενυδατική (ακόμη και όταν δεν την χρειάζεσαι), να απλώνεις αντηλιακή Χειμώνα- Καλοκαίρι και να κάνεις δουλειές στο σπίτι με γάντια (ξέρω είναι άβολο, αλλά δεν θέλεις να σου ξαναθυμίσω τι θα συμβεί!).

Αυτή είναι μια απλή προσέγγιση, γιατί υπάρχει και η πιο επιστημονική που ακολουθούν οι stars για να μπορούν περήφανες να μας δείχνουν τα χέρια τους. Μιλήσαμε με τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Αθανασίου ο οποίος μας έδωσε όλα τα info για τις θεραπείες Radiesse και Hydrate. Μάθε τα πάντα παρακάτω και κάνε τον χρόνο του… χεριού σου!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε