Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ομορφιά είναι κληρονομική! 6 κόρες που είναι ίδιες με τις διάσημες μαμάδες τους!

Η ομορφιά είναι κληρονομική! 6 κόρες που είναι ίδιες με τις διάσημες μαμάδες τους!

Happy Mother’s Day! Και με αφορμή την γιορτή της μητέρας, δες ποιες λιλιπούτειες celebrities είναι ίδιες οι μαμάδες τους!

Happy mother’s day! Σίγουρα, κάποιες από εσάς εκεί έξω (κι εγώ!) έχετε ακούσει ότι είστε φτυστές οι μαμάδες σας (όχι μια και δυο!). Κάποιες, που μπορεί να έχετε κόρες μπορεί να ακούτε συχνότατα ότι η μικρή σας είναι ίδια εσείς. Και όλα αυτά τα κλισέ με κάνουν να καταλήγω στο εξής: μπορεί η κοσμετολογία να βελτιώνει την εμφάνισή μας, να φροντίζει την επιδερμίδα μας και να αλλάζει μέχρι και το χρώμα των μαλλιών μας, αλλά πάντα το DNA είναι αυτό που νικά!

Παρακάτω θα βρεις έξι διάσημες κόρες και άλλες τόσες μαμάδες που έχουν κοινά χαρακτηριστικά! Let’s take a look!

Blythe Danner & Gwyneth Paltrow

Πέρα από το όμορφο χαμόγελο και την γλυκιά παρουσία τους, αυτές οι δύο γυναίκες έχουν εξίσου υπέροχη μύτη. Για την ακρίβεια, η Gwyneth οφείλει την γαλλική μύτη της στην μητέρα της.
Bonus info: Θα ήθελες να έχεις πιο λεπτή μύτη; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορείς να αδυνατίσεις το πρόσωπο και τη μύτη σου!

Goldie Hawn & Kate Hudson

Αυτές οι δυο γυναίκες ανήκουν στην πιο- ίδιες- δεν- γίνεται κατηγορία. Έχουν υπέροχη επιδερμίδα, τα ίδια λαμπερά μαλλιά και κυρίως DNA που τις κάνει να δείχνουν πολύ μικρότερες από ότι είναι στην πραγματικότητα!
Bonus info: Δες εδώ 5 beauty θεραπείες από €50.00 για κάθε ηλικία!

Δες όλες τις μαμάδες που μοιάζουν με τις κόρες τους στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε