Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ιδέες για να παίξεις με το μικρό σου στην εξοχή!

Ιδέες για να παίξεις με το μικρό σου στην εξοχή!

Τώρα που είναι άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν είναι η καταλληλότερη εποχή για να κάνουμε με τα παιδιά μας πολύ ωραία πράγματα τα οποία αξίζουν χωρίς απαραίτητα να κοστίζουν…

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη μας δίνει πολλές ιδέες για να παίξουμε με τα παιδιά μας και να πάμε εκδρομές αφού ο καιρός το επιτρέπει!

 

Τώρα που είναι άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν είναι η καταλληλότερη εποχή για να κάνουμε με τα παιδιά μας πολύ ωραία πράγματα τα οποία αξίζουν χωρίς απαραίτητα να κοστίζουν.

 

Στόχος είναι να βρεθούμε πιο κοντά με τα παιδιά μας, να απολαύσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους που κάνουν καλό σε εμάς όσο και σε εκείνα και επίσης μέσα από το παιχνίδι να τους δώσουμε την ευκαιρία να μάθουν πράγματα ή να βελτιώσουν δεξιότητες και ικανότητες.

 

 

Εκδρομές στην κοντινή ύπαιθρο όπου θα στρώσουμε το τραπεζομάντηλο το καρό και θα ανοίξουμε το καλάθι του πικ νικ με πραγματάκια που φτιάξαμε από το σπίτι, απλά και εύκολα και θα τα μοιραστούμε. Είτε η εκδρομή είναι στο κοντινό βουνό ή στην κοντινή θάλασσα είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να περάσουμε πρωινά ή απογεύματα Σαββατοκύριακου.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε