Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Jackie Kennedy, Michelle Obama και άλλες κυρίες Προέδρων.. Τι φόρεσαν στην πρώτη δημόσια εμφάνιση;

Jackie Kennedy, Michelle Obama και άλλες κυρίες Προέδρων.. Τι φόρεσαν στην πρώτη δημόσια εμφάνιση;
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 27.11.2011 | 11:34

tlife

H τουαλέτα των Πρώτων Κυριών κατά την ανάληψη των καθηκόντων του συζύγου τους είναι πάντα θέμα συζήτησης. Δες το άλμπουμ με όλες τις δημιουργίες και ψήφισε την αγαπημένη σου

Η Πρώτη Κυρία τραβάει τα βλέμματα της δημοσιότητας αμέσως μετά την νίκη του συζύγου της στις προεδρικές εκλογές. Ιδιαίτερα η προσμονή και τα άρθρα για το φόρεμα του πρώτου επίσημου χορού για την αναγγελία του νέου Προέδρου, αποτελεί πλέον παράδοση. Ο καθρέφτης της προσωπικότητας της γυναίκας που βρίσκεται πίσω από έναν επιφανή άνδρα στην πρώτη της ενδυματολογική επιλογή ως Πρώτης Κυρίας.

Έτσι στην Αμερική έχει δημιουργηθεί στο Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας μια ειδική πτέρυγα με φορέματα των συζύγων των Προέδρων της Αμερικής, όπως τα φόρεσαν στον συγκεκριμένο χορό. Τι διάλεξε η Jackie Kennedy και τι η Hillary Clinton; Ποια ήταν η επιλογή της Michelle Obama; Τι έγραφαν τα δημοσιεύματα της εποχής; Δες όλη τη συλλογή από το 1953 μέχρι και σήμερα, όπως θα παρουσιαστεί και στο Μουσείο από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου που η έκθεση ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για το κοινό.

Παρατήρησε τα εντυπωσιακά - ή και αναπάντεχα - φορέματα και ψήφισε την Πρώτη Κυρία που σου άρεσε περισσότερο στην πρώτη της εμφάνιση.
Ποια από τις Πρώτες κυρίες σου άρεσε περισσότερο! Ψήφισε τώρα...

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο